11 Reacties

5 jaar geleden

Ik zei vooraf: ach een babyfoon heb ik niet nodig, als ze huilt hoor ik het wel.. uiteindelijk was ik 2 dagen moeder en heuuuul bezorgd om alles😂 dus heb toen toch maar een babyfoon besteld, al was het alleen maar voor mn eigen gemoedsrust😄 vind t nu ook erg prettig dat ik kan horen als ze wakker is en een beetje ligt te brabbelen. Je kan t natuurlijk aankijken, een babyfoon is snel besteld ☺️

5 jaar geleden

Hi Marjan, Mijn zoontje is 1 maand oud en wij hebben ook nog geen babyfoon aangeschaft. We luisteren inderdaad ook gewoon of we hem horen. Ik twijfel alleen wel, misschien dat ik er later eentje aanschaf. Ik kan me namelijk voorstellen dat als je in de tuin zit oid dat je de baby ook graag hoort en dat is vaak iets lastiger. Succes!

5 jaar geleden

Misschien zal het idd zo gaan, en dat zeiden wij ook al het is snel besteld

5 jaar geleden

Ik ben nog maar pril zwanger maar heb hier ook al over gedacht (geen babyfoon). Ben dus wel benieuwd naar jullie meningen!

5 jaar geleden

Wij hebben wel een babyfoon. Ook geen seconde over nagedacht om het niet doen( Niet eens in me opgekomen🙈) ik vind het zelf fijn om alles te kunnen zien/horen. Als wij in de woonkamer zitten kunnen wij niet horen of hij huilt (trap zit in de gang) Hetzelfde nu in de zomer als je een ventilator of airco aan hebt staan. Door de herrie hoor je het ook niet ookal lig je een kamer ernaast of hij zou zo hard tekeer moeten gaan. Ook hebben wij hem nooit huilen en vond het zelf wel fijn dat je dankzij een babyfoon bij de eerste geluidjes al hoort of er wat aan de hand is en dus er na toe kan gaan. Ons zoontje huilt alleen als er echt iets is verder nooit dus dat scheelt misschien ook. hoop dat je hier iets aan hebt. Het is heel persoonlijk en ook wat voor kindje je hebt en hoe je je dalijk voelt als de kleine er eenmaal is 😁

5 jaar geleden

Wij hebben wel altijd een babyfoon gehad, maar die was puur voor de nacht als ze al in hun eigen kamertje lagen, want mijn man en ik slapen allebei enorm diep 🤭

5 jaar geleden

Wij hebben ook een babyfoon. Als we beneden of buiten zitten horen we niet wat er boven gebeurd, en iedere keer bij de trap gaan staan zag ik niet zitten. Nu kan ik zien en horen wat er op haar kamertje gebeurd. Geeft me een fijn en rustig gevoel.

5 jaar geleden

Ik woon in een 5kamer-appartement. Ik heb nog geen babyfoon aangeschaft. Ik dacht: Gelijkvoers dus heb er geen 1 nodig. Ze ligt nog in haar wiegje in onze kamer.. maar ze gaat 1 deze dagen over naar haar ledikant in haar eigen kamer. En denk toch dat ik maar 1 aan ga schaffen. Ben der zo gewend in mijn kamer en hoorde alles.. in de andere kamer ga je toch minder horen..zeker als ik dan ook slaap. dus ja, hier nog in dubio😂. Denk dat het wel wat makkelijker maakt, zeker als je in een eensgezinswoning woont.

5 jaar geleden

Wij hebben een babyfoon. Heb hem 2x gebruikt toen ik de was ging ophangen ;).

5 jaar geleden

Wij hebben ook een babyfoon met camera. Ik moet zeggen dat wij hem voor het geluid ook echt niet nodig hebben, maar ik vind het wel fijn om haar te kunnen zien terwijl wij beneden zitten. Wij bakeren haar bijvoorbeeld in, als ze dan ligt te frumelen, kan ik in ieder geval zien of alles nog netjes op z'n plek zit. Ook zien we al wanneer haar tut uit is en dan kunnen we hem gauw terug in doen voordat ze het op het krijssen zet en daarna klaarwakker is. Als je er een aanschaft, vind ik een duur exemplaar echt overbodig. Als je er eentje wil voor enkel geluid, is deze een aanrader: https://www.coolblue.nl/product/77520/alecto-dbx-88-eco-dect.html Zit een lief muziekje in waar ons kleintje rustig van werd en kan ook gelijk als nachtlampje worden gebruikt.

5 jaar geleden

Wij hebben ook een babyfoon met camera. Ik moet zeggen dat wij hem voor het ...
Dankje wel voor de tip