64 Reacties

één jaar geleden

Ik mis bij de antwoorden ja/nee --> soms! Bijvoorbeeld: slaapt jouw kindje nog bij jullie op de kamer? Ja Nee Soms

één jaar geleden

Ik heb slechte ogen en mis heel erg de mogelijkheid om in te zoomen, zo met twee vingers. Daar zou ik echt ontzettend blij mee zijn, want nu kan ik sommige dingen (foto's, screenshots en soms tekst bij bepaalde letters) gewoon echt niet goed lezen/zien!

één jaar geleden

Ja inzoomen op fotos. Maar ook bij de week update vooral info voor nieuwe ouders. Als tweede keer ouder zou ik het leuk vinden soms dingen tw zien als: hoe bereid je je eerste voor op de baby? Wat kan je verwachten met 2? Hoe verdeel je je aandacht? Dat soort. Ook leuk om niet alleen een vader lijstje te hebben met: hoe groot is de foetus nu aan de hand van ballen. Maar voor kinderen met kinderspeelgoed. Dat soort dingen. En soms hebben topics 1000 keer hetzelfde kopje. Maar is de inhoud totaal anders. Bijv: kan bloeding kwaad? De ene heeft hem voor de zwangerschap maar weer een ander tijdens of na. Dus misschien ook dat je bij zoeken op bloeding meteen kan aanvinken welke category je wil zoeken.

10 maanden geleden

Reacties van jezelf kunnen weghalen. Soms is een reactie overbodig of wil je die aanpassen, maar zodra er een reactie boven staat, kun je er niets meer mee doen..

10 maanden geleden

Reactie op Maybe

Reacties van jezelf kunnen weghalen. Soms is een reactie overbodig of wil j ...
Hi! Het verwijderen en aanpassen van forumberichten hebben we expres uitgezet omdat hier makkelijk misbruik van gemaakt kan worden. Stel je voor dat iemand iets heel naars zegt, daar komen reacties op en vervolgens past het lid de reactie snel aan. Dan kunnen wij niet meer controleren of iemand zich wel aan onze gedragsregels blijft houden. Met berichten verwijderen is het hetzelfde verhaal en klopt een gesprek tussen leden vaak niet meer, wat voor een hoop verwarring kan zorgen.

10 maanden geleden

Reactie op Micky | 24baby

Hi! Het verwijderen en aanpassen van forumberichten hebben we expres uitgez ...
Hier ook een voorstander van bewerken/verwijderen. Misschien met een "bewerkt op ..." vermelding erbij? Eventueel waarop je kunt klikken en kunt zien wat er gewijzigd is? Misschien beperken tot maximaal 1 keer wijzigen?

10 maanden geleden

Reactie op 123s

Hier ook een voorstander van bewerken/verwijderen. Misschien met een "bewer ...
Hi! Bedankt voor je feedback! De optie om berichten te verwijderen of aan te passen staat niet op ons lijstje om door te voeren. Een extra melding dat een bericht is aangepast zou wel het 'stiekem' aanpassen tegengaan, toch staan we niet achter het idee om berichten verwijderen of aan te passen mogelijk te maken. Het geeft namelijk meer problemen dan het oplost. Liefs, Micky

10 maanden geleden

Waarom verwijderen jullie soms reacties van gebruikers? Ik begrijp racistische, illegale en dat soort wel, maar vaak zijn het simpelweg reacties waar veel mensen het niet mee eens zijn en zich beledigd voelen (en dat is iets anders dan expres beledigende reacties) maar die worden zonder pardon verwijderd. Dit had ik vandaag bijvoorbeeld. Zulke censuur zou niet mogen toch? Vrijheid van meningsuiting etc….? Ben benieuwd naar jullie redenering

10 maanden geleden

Een knop dat je gelijk naar beneden gaat inplaats van 100 berichten veder

10 maanden geleden

Een knop dat je gelijk naar beneden gaat inplaats van 100 berichten veder
Bedoel je zoiets?😉

MOD

10 maanden geleden

Waarom verwijderen jullie soms reacties van gebruikers? Ik begrijp racistis ...
Hallo, Reacties die tegen de regels zijn worden verwijderd met edit moderator met een uitleg. Soms willen dames zelf de reacties verwijderd hebben die ze hebben geplaatst.

10 maanden geleden

Ik kreeg dit in beeld. Goed dat er wordt gesproken over wanneer je weer vruchtbaar bent, maar nu doet het voorkomen alsof borstvoeding werkt als anticonceptie terwijl ik genoeg vrouwen ken die ondanks de borstvoeding gelijk weer een menstruatie kregen. Wellicht goed er even naar te kijken.

10 maanden geleden

Reactie op Sumya

Hallo, Reacties die tegen de regels zijn worden verwijderd met edit moderat ...
Maar hoe zit het met reacties die niet tegen de regels zijn, maar gerapporteerd door iemand anders? Omdat toevallig die persoon het niet beviel? Dat zou niet mogen toch?

10 maanden geleden

Maar hoe zit het met reacties die niet tegen de regels zijn, maar gerapport ...
Ik weet niet jouw specifieke situatie, maar kan wel onze algemene richtlijnen toelichten. Als door een bepaalde reactie een hele off topic discussie of grote ruzie ontstaat, en dit na meerdere waarschuwingen niet stopt, kunnen we ervoor kiezen de volledige discussie, inclusief alle reacties die bij die discussie horen, te verwijderen om de rust in het topic terug te laten keren en het weer on-topic te laten gaan. Zomaar een reactie verwijderen omdat iemand anders dit rapporteert zullen wij nooit doen, tenzij er sprake is van schelden, beledigen, discriminatie in welke vorm dan ook etc (maw: alles wat tegen onze gedragsregels ingaat😊). Geeft dit wellicht meer het antwoord dat je zoekt?😊 Anders is het misschien handig als je heel concreet bent, dan kunnen de mods die dienst hadden het ook concreter toelichten😊

10 maanden geleden

Exacte datum van plaatsen reactie en openen topic vind ik persoonlijk fijner lezen. Nu staat er bijvoorbeeld 1 jaar geleden. Ik vind dat zo gekkig staan. Op andere fora zie ik wel altijd datum en soms zelfs tijdstip. Vind dat lekkerder lezen ofzo! 😊

10 maanden geleden

Wat ik soms mis is bij lange topics een balkje aan de zijkant (voor als je scrolt) waardoor je kan zien hoeveel je nog naar beneden kan gaan. Zoals op een website vaak is. Soms lees ik een lang topic en dan staat er wel het aantal reacties bvb 200, maar dat kunnen 200 korte of lange zijn. En ik tel niet terwijl ik lees, dus als ik al wat gelezen heb weet ik niet of ik al halfweg ben of bijna op het einde zeg maar. Zo n knop zou het ook makkelijker kunnen maken om sneller naar beneden te scrollen tot waar je al was. Ook al als jd even de app moet sluiten en nadien weer verder wil zoeken waar je was. Bij topics die je volgf komt hij automatisch op het laatst gelezen bericht, maar bij andere niet. En ik weet dat je bovenaan kan kiezen om de oudste boven te hebben of de nieuwste.. maar ik lees vaak het hele topic omdat je anders mist wat de anderen al gezegd hebben en dus wil ik snel komen waar ik laatst was ongeveer.

10 maanden geleden

Je berichtje kunnen bewerken of verwijderen op de app.

10 maanden geleden

Bij mij scrolt het forum niet lekker. Als ik omhoog wil in een topic, blijft hij steeds hangen. Heel irritant. Ook na opnieuw opstarten van de app. Misschien een bugje, of ligt het aan mij? 😉

10 maanden geleden

Reactie op Ilsavv

Bij mij scrolt het forum niet lekker. Als ik omhoog wil in een topic, blijf ...
Nee heb ik soms ook blijft dan op een reclameblok hangen...

10 maanden geleden

Reactie op Ilsavv

Bij mij scrolt het forum niet lekker. Als ik omhoog wil in een topic, blijf ...
Nee dit is een bugje, je hebt gelijk! Ik heb deze voor mijn vakantie doorgegeven😊 Maar ik weet niet precies wanneer deze mee opgepakt wordt. Denk binnen een van de volgende updates. Maar doordat het vakantieperiode is, kan het best dat het allemaal iets langer kan duren😊