12 Reacties

4 jaar geleden

Ik zou een klein tubetje Purelan in huis halen. Volgens mij hebben ze dit tegenwoordig zelfs bij de Jumbo. Dit smeer je na elke voeding heel dun op je tepels (en hoeft er niet af voor de volgende voeding). Daarnaast zoogcompressen en voedingsbeha’s (ik vind die van carriwell fijn).

4 jaar geleden

Ohja en ik gebruikte heel veel badstof spuugdoekjes (Hema) om onder in mn beha te klemmen voor als mn baby lekte/knoeide tijdens het drinken.

4 jaar geleden

Zoogcompressen! Of in ieder geval iets om in je beha te doen. Ik heb wasbare gekocht bij Ali express en die werkten als een tierelier. Ook van Little Lamb ( bamboe ) werkte heel goed en waren ook heerlijk zacht. Hoefde me zo ook geen zorgen te maken dat de doos leeg was en ik weer na de winkel moest rennen voor nieuwe. Spuugdoekje, hydrofiele washandjes of een hydrofiele luier in 3en gevouwen in de lengte werkt ook prima. Eventueel een tubetje purelan als je kloven dreigt te krijgen. Kolf kun je altijd nog aanschaffen, hoewel ik zelf voor de zekerheid een hel simpele handkolf van Philips had aangeschaft van een bol.com bon die ik nog had. Later een medela freestyle overgekocht

4 jaar geleden

Reactie op irisje-24

Ik zou een klein tubetje Purelan in huis halen. Volgens mij hebben ze dit t ...
De lactosekundige zei dat kokosolie ook mag :)

4 jaar geleden

Reactie op Nicolineplas

De lactosekundige zei dat kokosolie ook mag :)
Ja klopt! Mag ook inderdaad.

4 jaar geleden

Appelstroop! Beetje gekke tip maar mijn kraamverzorgster die maakte van boterhamzakjes gevuld met appelstroop in de vriezer hele fijne kompressen voor tijdens de stuwing! :)

4 jaar geleden

Purelan, zoogcompressen (ik had wegwerp volgens mij Natusan, overal wel te koop), spuugdoekjes, voedingsbh's en hemdjes/ kleding, pak voeding voor als de borstvoeding niet lukt

4 jaar geleden

Hallo allemaal ik had ook nog een vraag over borstvoeding. Wat voor stoel raden jullie aan? Ik ben een beetje rond aan het kijken, maar ik weet niet of ik een schommelstoel of een waarbij je benen omhoog kunnen, moet nemen. Onze bank zit niet heel prettig omdat mijn benen te kort zijn voor het zitvlak en onze keukenstoelen hebben geen armsteunen. Heeft iemand tips?

4 jaar geleden

Reactie op Meroleyn

Hallo allemaal ik had ook nog een vraag over borstvoeding. Wat voor stoel r ...
Dat is even zoeken ja hoe je lekker zit. Ik heb een stoel van IKEA, geen schommelstoel. Ik ben in de winkel in alle stoelen gaan zitten met m'n tas als baby vast, om te testen welke qua houding en leuning lekker zaten 😂 We hebben de Strandmon genomen, zonder voetenbankje.

4 jaar geleden

Dat is even zoeken ja hoe je lekker zit. Ik heb een stoel van IKEA, geen sc ...
Bedankt voor je reactie! ik zal manlief laten weten dat we weer even naar de Ikea moeten gaan😉

4 jaar geleden

In belgie kan je een kolftoestel huren bij de mutualiteit. Is handig omdat je niet direct weet of borstvoeding lukt of niet..

4 jaar geleden

Reactie op Meroleyn

Hallo allemaal ik had ook nog een vraag over borstvoeding. Wat voor stoel r ...
Ik voedde op de bank met een voedingskussen om me heen of op bed met het voedingskussen. Ik vond dat veel lekkerder zitten