7 Reacties

4 jaar geleden

Over hoe jij je ex erbij moet bij betrekken kan ik niet veel over zeggen maar ik denk dat ik in jou situatie niets anders zou doen dan jij nu doet. Misschien zelfs minder. Over je bevalling heeft niemand iets te zeggen behalve jij. Het word een hele zware ingrijpende ervaring en daarbij moet jij je op je gemak voelen en als ik jou verhaal zo leest doe je dat dus niet met hem in je buurt. Dan kan je beter een goeie vriendin of familielid erbij hebben die jou steunt en die er voor jou is!! Heel veel succes

4 jaar geleden

Als vader heeft hij rechten, maar dit begint niet bij de bevalling of vk afspraken. Als het kindje geboren is dan wel. Als hij zijn handen niet thuis kan houden bij jou zou ik het risico niet willen lopen dat hij dat bij zijn kind ook niet kan en hier tijdig over aan de bel trekken bij de juiste instanties. Als je het fijne van zijn en jou rechten en plichten wil weten zou ik even contact opnemen met het juridisch loket! Ook aangeven dat meneer zijn agressie niet onder controle heeft. Jij moet je onder geen beding onprettig of gepest richting contact voelen. Ken je rechten!!

4 jaar geleden

Wat heftig. Mbt je buik aanraken, jij beslist. Niet iemand anders, ook niet naar tig keer pushen. En naar de afspraken en het ziekenhuis. Doen waar jij je goed bij voelt. Als het niet fijn aan voelt, niet doen. Waarom wilt zij eigen ook in t ziekenhuis zijn als jij gaat bevallen? Weet je vk van de gehele situatie?

4 jaar geleden

Over hoe jij je ex erbij moet bij betrekken kan ik niet veel over zeggen ma ...
Dankjewel!!

4 jaar geleden

Als vader heeft hij rechten, maar dit begint niet bij de bevalling of vk af ...
Dankjewel voor de tip, ga er zeker iets mee doen.

4 jaar geleden

Reactie op BLOEM90

Wat heftig. Mbt je buik aanraken, jij beslist. Niet iemand anders, ook niet ...
Ze wil we zijn omdat mijn vader en mijn ex niet goed samen gaan. Wat mijn ex zelf veroorzaakt heeft. De vk weet nog niet van de situatie.

4 jaar geleden

Reactie op Babyyyz

Dankjewel voor de tip, ga er zeker iets mee doen.
Ik wens je echt heel veel sterkte toe hierin! En natuurlijk geniet van je zwangerschap 🥰