11 Reacties

5 jaar geleden

Ik begrijp helemaal wat je bedoelt! Had precies hetzelfde en was het na 2 maanden al zat. En heb daarom ook gewoon gegeten wat ik wilde. Maar natuurlijk wel de verboden producten tijdens zwangerschap laten staan en normale porties serveren. Ik ben toen wel meer fruit gaan eten de gehele zwangerschap en gelet op de hoeveelheid groenten. En daarnaast ben ik echt een koffie fan dus dat was al bijzonder lastig 🤣 en heb het dan ook gehouden op 1 kopje koffie per dag. De daarop volgende 7 maanden vond ik dan ook prima te doen!

5 jaar geleden

Tuurlijk kan je best een keer ongezond eten! Ik ben nu op vakantie in Amerika en ga hier echt niet alleen gezond eten. (Wel zoveel mogelijk, maar af en toe die uitzondering kan heus!) Wat betreft koffie, misschien de cafeïne vrije? Zelf vind ik die erg lekker, maar ik weet zeker dat ook gewoon een kopje met cafeïne heus 1x in de zoveel tijd geen kwaad kan. Er zijn miljoenen baby’s gezond geboren zonder dat mensen überhaupt bezig waren met hun voeding en drinken. Dus als je zeker weet dat je niet helemaal los gaat als je de koffie weer een keer gedronken hebt; zou ik hem zeker nemen! (Rondlopen met een slecht humeur omdat je die koffie zo graag wil is waarschijnlijk voor niemand een pretje (als ik naar mezelf kijk, haha!)

5 jaar geleden

af en toe ongezond doen mag best.... ik heb gister nog bij de mac donalds gegeten🤣 verslaafd aan de ice frappe caramel.. eet ook wel gezond.. maar als ik ergens zin in heb.. chocola ofzo dan doe ik dat ook.... je m0et al zoveel laten staan voor je zwangerschap.. dat je af en toe ook best mag genieten... en wat betreft koffie... ik ben een echte koffieleut... maar ben wel gaan minderen.... dus nu gewoon wel gewoon 1 kop koffie per dag

5 jaar geleden

Ik heb hier net hetzelfde voor ! Een voordeel wel, tot nu toe geen zin meer gehad in vettig en zoet eten. De koffie is wel moeilijk. Ik had gisteren wel zin in prepare, maar die zal ik sowieso al die maanden moeten missen.

5 jaar geleden

Ik eet echt alles waar ik zin in heb probeer iets meer fruit te eten en heb de sushi en koffie dan laten staan. Zelf hou ik ook van een koude redbull zeker met de warme dagen. Maar lijk er ook geen zin meer te hebben. Behalve de sushi, redbull en koffie eet ik echt alles

5 jaar geleden

Hier ook een koffieleut, maar cafeïnevrije koffie mag dus wel! Je proeft wel iets verschil maar is zeker niet vies. Ligt er misschien ook aan wel merk ofzo, wij hebben hier een Nespresso apparaat en de cups van douwe egberts. Aanradertje!

5 jaar geleden

Ik zorg dat ik in ieder geval twee stuks fruit eet. En groenten zit standaard in m'n eten. Ik let eerder op vezels omdat ik altijd darm problemen heb gehad. Voor de rest eet ik waar ik zin in heb, het scheelt dat dat gevarieerd is. Toen ik eenmaal wist dat ik zwanger was (ongepland) was ik gelijk gestopt met koffie en roken.

5 jaar geleden

Ik drink elke dag mijn kopje koffie in de ochtend. En snoep ook weleens. Voordat ik zwanger was at ik heel gezond en lette ik echt op mijn inname qua koolhydraten eiwitten. Etc. Ik trainde 5 keer per week. Nu eet ik normaal, nog steeds gezond maar niet zoals voorheen.

5 jaar geleden

Gelukkig ik hoef niet voor altijd aan de bloemkool en brocolli. Vroeger ging het idd ook goed met de babys!

5 jaar geleden

Af en toe zondigen maakt toch niks uit? Ik hoor zovaak op mijn werk (heb behoorlijk wat oudere collega's en werk met ouderen) dat ze zeggen "je mag tegenwoordig echt niks meer!!! Vroeger mocht dat gewoon" of " wij zijn toch ook gezond en groot geworden, of kijk naar de bewoners allemaal boven de 80" En als ik een vriendin hoor die 11 jr geleden bevallen is en nu weer zwanger dan is dat ook al een wereld van verschil 😮

5 jaar geleden

Af en toe zondigen maakt toch niks uit? Ik hoor zovaak op mijn werk (heb be ...
Je hebt echt helemaal gelijk. Ik weet ook echt niet waar dit vandaan komt. Tegenwoordig word je zo bang gemaakt. Je gaat er gewoon in mee als het ware.. Waar het aan ligt? Geen idee! Bedankt voor alle reacties!