6 Reacties

4 jaar geleden

Grootste onzin ever! Sorry snap niet dat je zo kalm bent gebleven.. knap van je! Elke sigaret die ze opsteekt geeft verkramping en minder zuurstof naar je kindje... laag geboortegewicht kan met nog veel meer problemen gepaard gaan. Lukt het je zelf een beetje om te stoppen? 😘 is lastig dat geloof ik maar jij bent het huisje van jullie kindje! Probeer daar echt de beste zorg ever voor te geven!

4 jaar geleden

Grootste onzin ever! Sorry snap niet dat je zo kalm bent gebleven.. knap va ...
Ja mij gaat het gelukkig goed af... ondanks de megaverpakkingen lolly's die ik nu in mijn winkelmandje gooi... maar dat is nog wel mijn minste zorg.. vond het in zo situatie als gister wel lastig.. dus die vermijd ik dus ook zo veel mogelijk... vond het ook lastig om rustig te blijven hoor... maar dacht als ik heftig ga reageren wordt het ruzie en dan bereik ik niets meer.. maar zij is bang dat het kindje nu al een afwijking heeft door haar rookgedrag. En dat het niet beter wordt.. dacht als ik kan aantonen dat het nog helemaal geen afwijking hoeft te hebben en dat ze juist door te stoppen het kindje meer kansen geeft

4 jaar geleden

Lekker lolly’s blijven eten! Trots op je 😊 nee dat kan denk ik niet.. sommige afwijkingen komen pas na de geboorte aan het licht.. het kan dan misschien wel gekoppeld worden aan evt. Roken.. maar dat zal voor haar nu denk ik niet het opstapje zijn om te stoppen.. in 4 handen op 1 buik heeft een verloskundige eens per echo laten zien wat het doet met je kindje als je een sigaret opsteekt. Misschien dat je die beelden ergens kunt vinden?

4 jaar geleden

En klopt.. ruzie heb je niets aan... maar kan me voorstellen dat dit erg lastig is op zo’n moment!

4 jaar geleden

Lekker lolly’s blijven eten! Trots op je 😊 nee dat kan denk ik niet.. somm ...
Oh goed idee ja... ga straks eens zoeken dank je wel😘 misschien heeft het totaal geen zin wat ik doe.. maar wil het toch proberen..

4 jaar geleden

Lief van je dat je een poging doet! Geeft wel aan wat voor vriendin je bent! Zelf heel veel succes! Probeer het vol te houden en kijk voor jezelf wat je als vervanging kunt vinden 😘