11 Reacties

4 jaar geleden

Ik volg! Hier exact hetzelfde probleem..

4 jaar geleden

Volkoren boterham met kaas en groente. Meestal een halve omdat meer niet past. Handje noten. Groente. Kwark met noten en zaden. Nog een portie avondeten, gezien mijn minibeetjes. Ik kies meestal geen/weinig suiker en veel eiwit/vetten. Mijn suikers komen uit volkoren producten en fruit. Na een bakje kwark kan ik er een uurtje of 3 tegen met een beetje mazzel. Na drie plakken ontbijtkoek een halfuurtje. Vandaar mijn voorkeur voor eiwit/vet en suiker arm denk ik.

4 jaar geleden

Ik eet een banaan voor ik naar bed ga, dan ben ik s ochtends ook niet zo misselijk :)

4 jaar geleden

Bij mij helpt cup a soep

4 jaar geleden

Ik had hier ook erg veel last van. Ik begon de dag met havermoutpap. Niet mijn favoriet maar het hielp echt enorm, dit vult goed en hielp ook tegen de misselijkheid. Verder verspreide ik mijn brood op de dag en nam ik extra fruit en crackers. Savonds at ik het liefst gewoon aardappelen, groente, vlees. Dit vulde beter en hier werd ik niet misselijk van. Toetje nam ik dan later zodat ik Savonds niet met honger naar bed ging. Na 18 weken had ik er geen last meer van. Het is even doorzetten.

4 jaar geleden

Ik heb er geluncht met een enorme salade van sla, komkommer, tomaat, ei, witte kaas en linzen. Dat vulde goed. Verder heb ik ieder uur wel honger en probeer ik dat te stillen met crackertjes, fruit, ontbijtkoek, eierkoek of krentenbol onderweg en thuis met kwark met fruit (vooral nectarine is favoriet) of groenten snacks (geraspte wortelsalade met rozijnen) met een beker karnemelk. Verder zoek ik tijdens honger maar salade recepten op om mijn cravings naar pizza enzo een beetje te onderdrukken. Hoop dat je er wat aan hebt. Wordt zelf wel beetje gek van die honger.

4 jaar geleden

Misschien noodles? Ik begin mijn ochtend het liefst met iets warms.

4 jaar geleden

Bij mij lukt avondeten dus echt niet... gister m’n snijbonen op maar aardappels en vlees gaat er echt niet in.. eindig meestal met 2 broodjes. Meerdere dit probleem?

4 jaar geleden

Bij mij lukt avondeten dus echt niet... gister m’n snijbonen op maar aardap ...
Ja dit heb ik ook ! Ik heb sowieso altijd al moeite gehad met avond eten maar nu kan ik het al helemaal niet meer 😫

4 jaar geleden

Ow ik gooi der in de avond gewoon in waar ik dan zin in heb. Dat kan van alles zijn, Groentes en kaas met heksenkaas of duyvis dipje. Matzers (joods brood) met boter en beetje suiker, of kipfilet en salade. Fruitsalades Toastjes met oude kaas Cup a soup met soepstengels Fetakaas en thee En ja nu moet ik stoppen want ik krijg honger hahahaha 😂

4 jaar geleden

hier hetzelfde probleem... avond eten naa binnen werken is gewoon waardeloos hier... probeer wel wat te eten..maar na een paar hapjes heb ik er al genoeg van.. en hoefk ook echt niet meer maarjaa dan komen we een half uur later en dan hek weer honger.... liefst met alleen maar lekkere dingen... toetjes ijsjes koekjes chocola.... af en toe zondig ik wel hoor... maar af en toe dan toch maar wat fruit pakken om de honger te stillen. of een klein bakje almhof yoghurt