5 Reacties

4 jaar geleden

Oh meid, hier ook tweeling en het is ook ontzettend warm in de slaapkamer, en mijn lichaam is precies een oven. Ik leg een coldpack gewikkeld in een handoek/ 2 washandjes aan mijn voeteinde en een koud nat washandje/hamdoek op mijn hoofd, in mijn nek en over mijn benen om verkoeling te geven. Zo krijg ik toch 2/3 uurtjes slaap. Of je kan ook een lauwe douche nemen voor slapen. Je lichaam voelt dan ook koeler aan. Ventilators houden mij eigenlijk alleen maar wakker en zet ik snachts uit. Ik hoop echt dat je wat slaap kan vinden.

4 jaar geleden

Bah vreselijk, het is niet te doen zo.. 5 uur al wakker en even rondje door de tuin gelopen. Het is nu zo fijn! Ik merk dat het in de woonkamer koeler is, en anders matras in de kelder (als je een kelder hebt)? Niet echt comfi maar krijg je misschien beter je rust. Snel hopen op betere temperaturen 馃槸

4 jaar geleden

Lief dankjwel voor jullie reacties , heb wel uets slaap gehad maar niet dat je kunt zeggen phoe wat was dat een fijne nacht rust , heb vannacht ook nog paar keer voetjes in zwembadje gedaan even daar blijven staan en dan toch maar geprobeerd maar pff zie al tegen op vannacht haha

4 jaar geleden

Ik weet niet of het nog verkrijgbaar is maar ik heb een aantal jaren geleden een waterspray gekocht bij de drogist. Dat leg je dan 24 uur in de ijskast of 1,5 in de vriezer en dan spuit je dat op je lichaam waardoor het lekker verkoeld. Ook helpt het mij zo min mogelijk aan te doen en te kijken naar de beddengoed.

4 jaar geleden

Wij zetten 's avonds alle deuren open tegen elkaar en alle ramen. Dat helpt op zich redelijk. 's avonds ook boven alle ramen open, raamwering omhoog en ventilator aan. Overdag houden we uiteraard alles dicht. Verder heb ik wel eens waterflessen ingevroren en die voor de ventilator gezet haha, geeft enigszins verkoeling.