24 Reacties

4 jaar geleden

Nee het ruiken ervan is niet gevaarlijk. Je mag alleen niet de kattenbak verschonen etc. Dus niet in aanraking komen met zijn/haar uitwerpselen. Was gewoon goed je handen, en dan desinfecteren na het wassen. Je hebt zo een handpompje voor onderweg van desinfecterende middel.

4 jaar geleden

Klopt voor dat ik in zo een huis stap, desinfecteer ik mijn handen. Ik doe mijn handschoenen aan. Ik verzorg mijn patiënten. En meteen daarna doe ik weer mijn handen desinfecteren. Het is gewoon echt ranzig om aan te zien, maar buiten dat is het natuurlijk niet de bedoeling dat het mij ten schade brengt. Bedankt voor je reactie!

4 jaar geleden

Ja ik snap je wel. Een vriendin van mij had ook katten, en mn schoonzus ook. Die deed zn behoefte in de bak. Maar hun mannen verschoonde de bakken. De kat aaien mag wel enzo. Maar alleen handen goed wassen, vooral voor het eten.

4 jaar geleden

Ja ik snap je wel. Een vriendin van mij had ook katten, en mn schoonzus ook ...
Okej dat klopt. Ik heb zelf niks met katten. Maar door mijn werk kom ik in zo veel verschillende huizen terecht. Soms ga ik bijna over mijn nek... zeker nu met die zwangerschapsmisselijkheid. Ik aai geen enkele kat op mijn werk, alleen loop ik dus langs die poep. Ik stap er overheen... (ja zo ranzig) En ik adem het in.

4 jaar geleden

Okej dat klopt. Ik heb zelf niks met katten. Maar door mijn werk kom ik in ...
Ja met zwanger zijn kun je makkelijk over je nek gaan. Is heel ranzig als de katten overal hun behoefte doen. Gewoon voorzichtig zijn. Dan heb je niks te vrezen(behalve dat je over je nek kunt gaan haha)

4 jaar geleden

Ja met zwanger zijn kun je makkelijk over je nek gaan. Is heel ranzig als d ...
Ja... vies he? Bedankt ben al erg gerustgesteld. Ik weet niet hoelang ik dit werk nog kan blijven doen vanwege de dingen die ik zie en zo sneller ruik... Geen handige baan tijdens de zwangerschap! Slechte timing haha... maarja.

4 jaar geleden

Ja... vies he? Bedankt ben al erg gerustgesteld. Ik weet niet hoelang ik d ...
Geen dank meid. Anders moet je vragen om andere cliënten. Ik moet al kokhalzen bij het verschonen van de poepluier van me zoontje. Mijn man neemt dat vaker over. Dus kattenpoep overal zou ik gek van worden.

4 jaar geleden

Haha.. Ja mijn werk weet nog niet dat ik zwanger ben. Ik wil het vertellen na mijn eerste echo denk ik. Dat is over twee weken. Ja zo ranzig he. Normaal gesproken kan ik echt bijna alles hendelen qua wonden of andere dingen. Maar nu heb ik zoveel moed nodig... Hoelang blijft jou misselijkheid?

4 jaar geleden

Haha.. Ja mijn werk weet nog niet dat ik zwanger ben. Ik wil het vertelle ...
Ah oke, dan even geduld hebben. Desnoods een mondkapje aanschaffen. Hahaha ja ik ken dat. Bij mijn eerste zwangerschap was het extreem. Als ik een film keek en iemand gaf over (en dan zag je gewoon die kots) dan gaf ik ook over. Mijn eerste zwangerschap heb ik overgegeven van de dag dat ik ongesteld moest worden tot en met de dag dat ik beviel. Deze zwangerschap met 7 weken last van misselijkheid. Ik geef misschien 1x per week over en ben nu 17 weken. Is nu wel minder erg.

4 jaar geleden

Jeejte heftig hoor! Dan moet je ook wel hele lichte dingen eten denk ik zomaar... Het beinvloed toch je dagelijkse leven. Ik weet niet of je ook werkt? Ik ben smorgens erg misselijk, af en toe moet ik kokhalzen. Maar ik heb tot nu toe niet gespuugd en ben 6 weken nu.

4 jaar geleden

Ik werk niet. Dus dat geluk heb ik wel en had ik toen ook. Ik kon NIKS op. At 2/3 hapjes en dan kreeg ik er niks in. Ik moest van mijn man eten dan deed ik echt een hapje of 3. Verder ben ik niks aangekomen die zwangerschap. Toen mijn zoontje eruit was (dag van de bevalling) gelijk 10 kilo lichter haha.

4 jaar geleden

Jeejte heftig hoor! Dan moet je ook wel hele lichte dingen eten denk ik zom ...
Probeer in de avond een cracker naast je bed te zetten en dan in de ochtend eten voor je uit bed stapt. Is het je eerste?

4 jaar geleden

Ik werk niet. Dus dat geluk heb ik wel en had ik toen ook. Ik kon NIKS op. ...
Jeejte miena! Knap doorgekomen je zwangerschap... Moet er niet aan denken! Maar ja zwanger zijn is toch wel fantastisch.. alle kwaaltjes na. Ja het is mijn eerste kindje. Ik ben 6 weken, en heb over twee weken een eerste echo. Doe je wat op die kracker smorgens of gewoon droog?

4 jaar geleden

Jeejte miena! Knap doorgekomen je zwangerschap... Moet er niet aan denken ...
Haha jaa het was voor een goed doel he haha. Spannend eerste zwangerschap. Als je het lekker vindt doe je er wat op. Kan ook een boterham. Het moet gewoon voor het opstaan. Dus ook reinigingsdoekjes zodat je je handen kunt vegen voor het eten. De eerste echo is zo spannend haha, eigenlijk alle echo's. Ze geven er zo weinig haha.

4 jaar geleden

Ja he! Of lekker veel pretechos maken. Ook gedaan?

4 jaar geleden

Ja he! Of lekker veel pretechos maken. Ook gedaan?
Nee niet gedaan. Bij mijn vorige zwangerschap had ik vaak echo's omdat ik in het ziekenhuis mijn afspraken had. Nu bijna geen echo's haha. Met 8 weken, 12 weken 21 weken 30 weken en 37 weken krijg ik dit keer. Ik ga kijken of ik ook met 34 kan krijgen haha.

4 jaar geleden

Nee niet gedaan. Bij mijn vorige zwangerschap had ik vaak echo's omdat ik i ...
Klinkt erg weinig he? Mocht mijn 8 weken echo goed zijn wil ik ook een aantal keren een pretecho! Lijkt me gewoon fantastisch. Jammer dat je veel naar het ziekenhuis moest. Hoe oud ben je?

4 jaar geleden

Klinkt erg weinig he? Mocht mijn 8 weken echo goed zijn wil ik ook een aa ...
Ik ben 26 geworden. Ik woon in België dus dan is het normaal als je je afspraken in het ziekenhuis hebt haha. Je kunt ook een privé praktijk kiezen.

4 jaar geleden

Misschien nog een tip voor als je zo een vies huis in moet, met stank. Een klein beetje vicks onder je neus smeren, dan ruik je meer menthol, in de hoop dat dat de stank onderdrukt.

4 jaar geleden

Ik ben 26 geworden. Ik woon in België dus dan is het normaal als je je afsp ...
O wat ontzettend leuk. Ik wist niet dat dat gewoon was in België. Bedankt voor de gouden tip van de Vicks! Laat ik die maar gauw aanschaffen, Van het weekend. Ik kreeg net een appje van mijn verloskundige ook: ‘Hoi, nee dit kan geen kwaad, zolang jij die kattenpoep niet onbeschermd aanraakt. En goede handhygiëne daarna.’