6 Reacties

4 jaar geleden

Owja ben nu 33 weken zwanger

4 jaar geleden

Als je het niet vertrouwd zou je beter de verloskunige/gynacoloof kunnen bellen die kan je meer vertellen (zelf geen ervaring mee ben nog maar 21 wkn)

4 jaar geleden

Ik zou je gevoel volgen en bellen. Beter een keer teveel dan te weinig. Vaak kan je dan direct wel komen!

4 jaar geleden

Reactie op Dani

Owja ben nu 33 weken zwanger
Hier 34 weken en precies het zelfde! Meestal heel de ochtend en deel van de middag voel ik de baby niet meer. In de avond gaat de baby los tot ik in slaap val. Dit is sinds 1,5 week. Het beweeg patroon veranderd bij mij iedere keer

4 jaar geleden

Fijn om te horen dat ik niet de enige ben. Nu moet ik ook zeggen dat ik nogal snel een overbezorgde muts ben (altans zo voel ik me) en kan het best tussen mijn oren zitten. Nu heb ik het idee dat de bewegingen ook iets veranderen, meer schuiven ipv schoppen maar wat ik terug lees heeft dat waarschijnlijk te maken met steeds krappere ruimte voor de baby. Vandaag ook wel drukke dag gehad dus mogelijk wat bewegingen gemist. Nu lig ik al twee uur op bed met mijn handen op mijn buik en is het langste dat ik haar niet heb gevoeld 10 minuten dus ik maak me weer druk om niks. Waarschijnlijk last van hormonen die me echt helemaal gek maken!

4 jaar geleden

Verloskundige of ziekenhuis bellen! Ik heb dit tijdens mijn vorige zwangerschap ook gehad en kreeg bijna op mijn donder dat ik pas zo laat belde (volgende ochtend), omdat de enige manier waarop je kindje nu iets van zich kan laten horen is door niet te bewegen. Ik moest toen een tijdje dagelijks en daarna om de dag voor CTG, tot ik zelf weer voldoende voelde. Er was bij mij niets aan de hand, alleen de placenta lag aan de voorkant, dus wat op de CTG aan bewegingen te zien was voelde ik nauwelijks. Er hoeft dus niks ernstigs te zijn, maar ik zou zeker even laten kijken!