6 Reacties

4 jaar geleden

Kunnen jullie je diensten niet afstemmen? Als je man savonds werk dat jij overdag werk? Zo doen wij dat.

4 jaar geleden

Langs elkaar heen gaan leven of een regelmatige baan zoeken lijkt me de beste optie. Ik werk zelf ook onregelmatig en mijn vriend is 7-19 weg voor werk. Bij ons was het ook een puzzel, zonder opa en oma in de buurt maar hebben gelukkig een opvang van 7-19 gevonden.

4 jaar geleden

Ik zou goed en rustig opzoek blijven naar gastouders. Je hebt echt nog wel even de tijd. Anders zijn er ook andere oppas mogelijkheden qua nanny. Het komt echt wel goed, maar het is altijd lastig met onregelmatige diensten. Je hebt in ieder geval recht op onbetaalde ouderschapsverlof dagen die je bij eventuele gaatjes altijd kan inzetten, wordt je hypotheek niet lager van, maar als het niet anders is dan kom je daar ook wel uit. Probeer het positief te blijven bekijken!

4 jaar geleden

Vraag het misschien aan collega’s met kinderen. Die zitten toch in heel erg dezelfde situatie, niet?

4 jaar geleden

Ik zou een lieve oppas zoeken voor aan huis voor die avonddiensten. Is voor kindje ook veel rustiger. Of inderdaad de diensten op elkaar afstemmen. Komt vast goed. Je hebt nog even de tijd!

4 jaar geleden

Hoi. Same problem. Wij hebben nu gezegd dat we de avonddiensten proberen af te stemmen met elkaar. Hij bv de maandag en donderdag. Ik de woensdag en vrijdag. Dan zie je elkaar wel wat minder. Maar wel ten goede van de stabiliteit van de baby.