3 Reacties

5 jaar geleden

Hoi hoi, nou daar zat ik dus ook mee. Ben zelf nu bijna 19 weken zwanger, maar mijn melk productie liep erg terug. Nu gaf ik nog maar 1x per dag borstvoeding. En ben dus van zelf gestopt omdat er de ene dag wel was en de andere dag niks .. nu ben ik dus ook wel heel erg benieuwd hoe dat dan verder gaat als je bent bevallen .. als ik zo op internet lees begint alles dan gewoon weer opnieuw

5 jaar geleden

Reactie op Jetje24

Hoi hoi, nou daar zat ik dus ook mee. Ben zelf nu bijna 19 weken zwanger, ...
Hey Jetje24 Ik heb toen ik zwanger was van mijn dochter mijn zoon blijven bv geven. De melk is toen niet gestopt en alles is vlot verlopen nu geef ik 2 kindjes borstvoeding en ben ik opnieuw zwanger. Erg benieuwd hoe het gaat zijn nu ik dubbel zo veel melk geef gaat de productie dit keer ook zo massaal aanwezig blijven, of zegt mijn lichaam stop. Ik vind het alvast een gerustelling dat jou lichaam uit zichzelf gestopt is dat is toch een teken dat het lichaam weet wat het moet doen en er weinig kans is op te weinig voedingstoffen voor het kindje in de buik.

5 jaar geleden

Ja precies me dochtertje wil nog steeds wel hoor maarjah heb gewoon niks meer en ook even na gevraagd en omdat ik dus al weinig borstvoeding gaf kon het dus zo zijn dat het stopte .. en dar gebeurde zelf vind ik het niet zo erg hoor soms best wel lekker ook .. en kan ik weer helemaal opladen voor de volgende ;) .. hou oud zijn jouw kinderen? En super knap dat je allebei de kinderen nog borstvoeding geeft! En straks als de 3e geboren is dan kunnen de andere 2 kinderen ook blijven drinken .. of hoe gaat zo iets ..? Ben wel heel benieuwd hoe ons dochtertje dan reageerd als de kleine er is en ze wilt zelf ook nog een beetje drinken .. hoe deed jij dat?