8 Reacties

VRIEND

4 jaar geleden

Misschien kindertandpasta uitproberen? Echt die aller eerste zegmaar die schuimt niet en spoelt zo weg 😊

4 jaar geleden

Zo herkenbaar!!!!! Ik hou mn tanden beurt maar kort....

4 jaar geleden

Ik heb daar in het begin veel last van gehad maar ging over na 10 weken, heb het nu heel af en toe nog. Ik heb er helaas niks op gevonden! Volgens mij lag het aan de beweging van de tandenborstel en niet aan de tandpasta. Misschien kan je proberen met de hand te poetsen i.p.v. elektrisch maar geen idee of het scheelt (ik bedenk het me nu opeens haha)

4 jaar geleden

Met de hand poetsen heeft mij geholpen

4 jaar geleden

Bedankt voor de reacties

4 jaar geleden

Herkenbaar! Wat bij mij het meeste hielp: rustig / zachtjes poetsen, tandenborstel niet te dicht in de buurt van je keel als je je kiezen poetst, vaker het schuim tussendoor uitspugen ennnn als kers op de taart: ik werd dus al misselijk van het voorover buigen over de wastafel als je je tandpasta uitspuugt of een slok water neemt, dus ging ik met mn benen wijd uit elkaar staan zodat ik lager was en niet meer zo ver hoefde te bukken. Google maar hoe een giraffe water drinkt 😂. Zag er ongetwijfeld niet uit hahaha maar dat interesseerde me niets! Succes en hopelijk gaat het snel beter!

4 jaar geleden

Reactie op Charlotte

Herkenbaar! Wat bij mij het meeste hielp: rustig / zachtjes poetsen, tanden ...
Hahaha dankjewel. Ik ga het eens proberen!

4 jaar geleden

Ik werd er ook heel misselijk van maar bij mij komt het echt door de substantie en de smaak (Word ook misselijk van kauwgom) dus gebruik nu peutertandpasta 0-4 😂 verder goed flossen