6 Reacties

4 jaar geleden

Je mag gewoon vliegen als je zwanger bent. Zelf ook gedaan met 6 weken. Lange vlucht van 13 uur. Kon volgens de verloskundige geen kwaad. Lekker gaan als je op vakantie wilt!

4 jaar geleden

Ik ga op vakantie als ik 17 weken ben. Het is gewoon veilig om te vliegen. Alleen moet je wel verklaring hebben van de vk hebben in sommige gevallen. Stel dat het lijkt alsof je moet bevallen terwijl je pas 25 weken bent, mag je dus gewoon vliegen. Wij gaan naar Orlando, en hebben een auto gehuurd. We gaan op meerdere plekken stoppen en ook zo gepland dat er voldoende rust is als ik die nodig heb.

4 jaar geleden

Je mag tot 36 weken vliegen mits je verklaring heb van je vk dat geld overigs al met 28 weken . Een verklaring

4 jaar geleden

Je kan gewoon vliegen als je zwanger bent.. sterker nog ik werk als stewardess en totdat ik 13 weken zwanger was heb ik doorgevlogen. Nu werk ik op de grond omdat het na 13 weken te zwaar wordt ( veel lopen, bukken, zware trolley’s). Maar echt geen probleem. Pas bij 30+ weken even checken of je nog mag vliegen ivm beleid maatschappij.

4 jaar geleden

Je mag inderdaad gewoon vliegen als je zwanger bent. Op het begin van mijn zwangerschap een aantal keer gevlogen voor mijn werk. Toen ik 28 weken zwanger was zijn we op vakantie gegaan met het vliegtuig. Ben blij dat we gewoon gegaan zijn, was een super fijne vakantie.

4 jaar geleden

Als je een buikje hebt, is het aan te raden om sowieso een verklaring mee te nemen. Dat was het advies van m'n VK. Omdat wij naar Orlando gaan, Amerika kan bij de douane moeilijk doen. Ondanks je nog niet op bevallen staat.