7 Reacties

4 jaar geleden

Bij 20 weken kwam er een klein buikje. Het was alleen nog lang niet duidelijk dat dit van een zwangerschap was hihi. Rond 26 weken was het redelijk duidelijk dat het om een zwanger buikje ging

4 jaar geleden

Met 21 weken!

4 jaar geleden

Bij mijn zoontje niet. Tweede zwangerschap met 10 weken zichtbaar voor mij (als ik thuis ben) en wanneer ik wat wijdere kleding draag pas nu met 16 weken.

4 jaar geleden

Nu is het al een beetje zichtbaar, ik ben in de 8e week, tweede zwangerschap.

4 jaar geleden

Eerste zwangerschap rond de 24 weken. Tweede ( nu ) heb ik met name in de avond een opgeblazen buik, telt dat ook hahahaha 😂

4 jaar geleden

34 weken en mijn eigen broek gaat niet meer dicht, wel staand maar zitten is na 10 minuten mooi geweest. Buikje? Zichtbaar zwanger? Nope nog steeds niet. Bij mijn ribben/taille ben ik iets breder. Mijn buik is harder. That's it. Rokken en jurkjes, legging tegen het plakken. Onderbroeken, bh's. Alles uit eigen kast past. 1 jurkje gekocht. 2 broeken gekocht, de ene zakt zo gruwelijk af dat ik me weer 16 voel, met het kruis tussen de knieën. De andere heeft schouderbanden.. overhemd van vader eronder en ook 16 jaar oud. Blijft er bij iemand wel een broek gewoon omhoog?

4 jaar geleden

Bij mij al rond 14 weken te zien in strakke jurkjes en nu met 18+5 passen veel broeken niet meer en draag ik alleen nog jurkjes of broekjes met een band. Mijn buik is dan altijd zichtbaar alhoewel ik pas een keer heb gehad dat iemand aan mijn vroeg of ik zwanger was. Dit is mijn eerste kindje.