7 Reacties

één jaar geleden

Ik heb iets te zeggen 😇🤭 Deze oproepjes spreken toch maar alleen een specifieke groep forum gebruikers uit omgeving Leiden aan? Er is een veel diversere groep die dit leest, die niet zomaar naar Leiden kan komen. Tijd, afstand, broertjes/zusjes die al rondlopen.. Post-corona kunnen we toch videobellen? 🙃

één jaar geleden

Reactie op Fruity lily

Ik heb iets te zeggen 😇🤭 Deze oproepjes spreken toch maar alleen een spe ...
Hi! Voor ons is het echt belangrijk om te zien hoe iemand de app gebruikt. De directe reactie van wat er op het scherm staat en bijvoorbeeld de manier van navigeren door de app heen. Dat lukt helaas niet goed via videobellen. We hebben met eerdere testen gemerkt dat er ook een heel diverse testgroep ontstaat in de regio Leiden, die best groot is! :)

één jaar geleden

Ik heb een off topic feedback dingetje: zou het echt fijn vinden als ik mijn berichten/reacties op het forum kan aanpassen, na plaatsing. Of op zijn minst de tekst kan kopiëren in de app en het dan opnieuw plaatsen . Dit kan nu beiden niet, dus als ik wat wil aanpassen, moet ik mijn hele reactie opnieuw typen .

één jaar geleden

Reactie op 9gag

Ik heb een off topic feedback dingetje: zou het echt fijn vinden als ik mij ...
Aanpassen of verwijderen!

één jaar geleden

Hi, off topic, het zou fijn zijn als iemand vóór een zwangerschap al een dagboekment kan aanmaken. Nu kunnen er alleen dagboekmomenten aangemaakt worden tijdens zwangerschap, of bij (sterren)kind. Maar samen de keuze maken voor de eerste stap om te gaan proberen, het nadenken over een naam etc. Is ook al iets “moois’ om in een tijdlijn te hebben.

één jaar geleden

Reactie op 9gag

Ik heb een off topic feedback dingetje: zou het echt fijn vinden als ik mij ...
ik zal hier vast even op reageren! Het verwijderen en aanpassen van forumberichten hebben we expres uitgezet omdat hier makkelijk misbruik van gemaakt kan worden. Stel je voor dat iemand iets heel naars zegt, daar komen reacties op en vervolgens past het lid de reactie snel aan. Dan kunnen wij niet meer controleren of iemand zich wel aan onze gedragsregels blijft houden. Met berichten verwijderen is het hetzelfde verhaal en klopt een gesprek tussen leden vaak niet meer, wat voor een hoop verwarring kan zorgen.

één jaar geleden

Soms wil een TS een vraag stellen, waar een ja/nee antwoord op is, of zou jij het wel/niet doen oid. Dan lijkt het me super handig om een poll aan je bericht toe te voegen, net als bij het tabje “vandaag”. Zo kan je dan in 1 oogopslag zien wat de meerderheid vind. En belangrijk wel dat je nog je eigen comment kan blijven plaatsen.