10 Reacties

4 jaar geleden

In het begin hebben we er gewoon niet over gedacht en gewoon wanneer we zin hadden. We zouden pas meer erop letten als het een tijdje zou duren. Nu waren we de eerste keer in drie maanden zwanger en de tweede keer in twee maanden. Dus weet niet hoe het is als het maar niet lukt. Maar geniet gewoon van elkaar, je kan altijd nog gaan timen als het niet lukt.

4 jaar geleden

Zodra je er rekening mee gaat houden lukt het vaak niet, je moet het los laten. Dit word mijn 3e kindje en mijn vriend zijn 1e. Ik ben in maart gestopt met de pil, alleen in de gaten gehouden of de menstruatie een beetje regelmatig kwam. 9 mei voor het laatst ongesteld dus zou ander halve week terug weer ongesteld moeten worden, maar het is nog steeds weg en een positieve test in handen

4 jaar geleden

Als je ermee bezig bent lukt het niet. Ik was in januari gestopt met de prikpil al 6 jaar ook niet ongesteld geweest dus het duurde ook allemaal voor het op gang kwam. Ik ben eind Nov zwanger geraakt. Van Jan tot nov ben ik 3x lichtjes ongesteld geweest dus ik kon niet precies alles bijhouden. In het begint heel erg veel bezig geweest dat ik graag zwanger wilde worden enz. Op een gegeven moment had ik zoiets van ok茅 ik wil het toch nog jiet wachten nog en toen ben ik toch weer met de pil begonnen en op dat moment ben ik zwanger geraakt. Probeer er niet teveel bezig mee te zijn hoe moeilijk het ook is.

4 jaar geleden

Ik ook sinds februari, 2 keer echt bewust geprobeerd, toch 2 keer ongi geworden, 3e keer gewoon wanneer wij er zin in hadden en toen was het ook raak. Nu uitgerekend in februari.

4 jaar geleden

Reactie op Mamatobe

Ik ook sinds februari, 2 keer echt bewust geprobeerd, toch 2 keer ongi gewo ...
Gefeliciteerd!

4 jaar geleden

Als je er teveel mee bezig bent dan lukt het niet, dat is echt zo'n onzin he! Wat denk je van al die mensen die jaren behandelingen moeten ondergaan? Dat die er niet mee bezig zijn? Ik was in de 2e maand zwanger geworden. Ik was er juist heel erg mee bezig. Ongeveer om de dag seks (als we zin hadden), tot ik zeker wist dat de eisprong was geweest.

4 jaar geleden

Als je er teveel mee bezig bent dan lukt het niet, dat is echt zo'n onzin h ...
Fijne reactie Linda, om de dag klinkt ook goed, wel snap ik dat het leuk moet blijven. Daar spreekt idd wel voor zich.

4 jaar geleden

Ja als het bij ons veel langer had geduurd, dan had ik het ook niet meer zovaak gedaan denk ik. Maar ik wilde er wel voor zorgen dat we niet op de verkeerde dagen probeerden.

4 jaar geleden

Om de dag is ook beter voor de kwaliteit van het zaad! Dus rond je vruchtbare tijd om de dag vrijen, verhoogt wel je kans op een zwangerschap!

4 jaar geleden

Mijn cyclus probeer ik bij te houden in een leuke app. Ik kijk wel wanneer de meest vruchtbare dagen zijn, we houden het eigenlijk samen wat in het oog ;-) Maar we zitten er niet met onze klok op. Wij zijn vorige maand gestart aan onze kinderwens...spannend!!