9 Reacties

3 jaar geleden

Hoi! Zijn het niet gewoon opgezette kliertjes? Dat betekent dat het afweersysteem van je dochtertje aan het werk is. Maar altijd goed om er even naar te laten kijken.

3 jaar geleden

Mijn dochter heeft dat ook gehad. Ik weet niet meer hoe oud ze was. Maar ze is geopereerd aan een tumor Toen ze net geboren was en ineens voelde ik een bobbeltje in haar nek. Helemaal in paniek, was een opgezette klier. Ging vanzelf weer weg.

3 jaar geleden

Reactie op Cinena

Hoi! Zijn het niet gewoon opgezette kliertjes? Dat betekent dat het afweers ...
Ik las dat ook op google ik ben al uren aan het google war het kan zijn ben zo bang het is me eerste kindje dus ik heb ook geen ervaring met zulke dingen 馃様

3 jaar geleden

Reactie op HisQueen01

Mijn dochter heeft dat ook gehad. Ik weet niet meer hoe oud ze was. Maar ze ...
Wow dat is heftig !! is ze nu genezen ? Heeft ze nog last van ? ik maak me best zorgen 馃槥 ik kan niet wachten tot dat het morgen is 馃様

3 jaar geleden

Ik heb dit zelf en mijn zoontje ook, bij ons zijn het opgezette klieren en het verdwijnt ook niet, maar ik maak me er geen zorgen om. Desondanks is het altijd goed om even na te vragen!

3 jaar geleden

Reactie op Babywal

Ik heb dit zelf en mijn zoontje ook, bij ons zijn het opgezette klieren en ...
Ik hoop dat het snel weg gaat ook bij jullie 馃檹

3 jaar geleden

Mijn zoontje is inmiddels 2,5 jaar heeft dit ook al minimaal 2 jaar. Hebben er goed naar laten kijken en is gewoon een opgezet kliertje. Het hoeft dus niet altijd wat te betekenen, maar er naar laten kijken kan nooit geen kwaad.

3 jaar geleden

Mijn zoontje is inmiddels 2,5 jaar heeft dit ook al minimaal 2 jaar. Hebben ...
Dankjewel ik ga zeker achteraan