13 Reacties

2 jaar geleden

Wat gaat er dan precies niet goed? Ik zou toch gewoon cold turkey stoppen en even een paar nachten op de blaren zitten.

2 jaar geleden

Mijn dochter bleef zich ook steeds wakker maken met haar handen en armen en ineens is dit geen probleem meer. Ik denk sinds dat ze 6 maanden is. Ze is nog steeds wild met haar armen tijdens in slaap vallen, maar dit is gewoon haar manier van in slaap vallen. Het moment dat ze wild met der armen in der gezicht begint te maaien weten we dat ze bijna slaapt. Ik ben bang dat je beter in 1 keer gewoon kan stoppen met inbakeren en even door de zure appel heen bijten. Onze dochter slaapt tegenwoordig ook vaak uit zichzelf op haar buik, misschien probeert jouw dochter dit ook wel.

2 jaar geleden

Wat gaat er dan precies niet goed? Ik zou toch gewoon cold turkey stoppen e ...
Nou als we haar niet inbakeren. Wordt ze steeds wakker van haar eigen bewegingen. Cold turkey hebben we ook geprobeerd.. ze is dan de hele dag overprikkeld door de kleine hazenslaapjes steeds..

2 jaar geleden

Reactie op Lindseeey

Mijn dochter bleef zich ook steeds wakker maken met haar handen en armen en ...
Oh wat fijn! Bedankt voor je advies! Me dochter is over 1,5 week 6 maanden dus ik hoop het indd wel ook omdat ze allebei de kanten opdraait..

2 jaar geleden

Reactie op mommyofagirlll

Nou als we haar niet inbakeren. Wordt ze steeds wakker van haar eigen beweg ...
Hoe vaak wordt ze wakker? Heeft ze een speentje? Dat kan namelijk ook het probleem zijn. Vaak wordt het inbakeren als probleem gezien maar door niet meer inbakeren valt de speen sneller uit. Je zou ook kunnen overwegen met de speen en inbakeren te stoppen. En je hebt anders ook nog de lakentjes van fedde en Kees.

2 jaar geleden

Hoe vaak wordt ze wakker? Heeft ze een speentje? Dat kan namelijk ook het p ...
Jaaa door de onrust van bewegingen valt haar speen er indd ook uit. Denk 3 keer en dan slaapt ze en dan wordt ze na 30min wakker.. en dan weer zelfde liedje. Dan ga ik naar haar toe aai over haar hoofdje speen er in en dan begint alles weer opnieuw.. ben echt radeloos. We gaan opnieuw proberen om cold turkey te stoppen. Over speen had ik niet na gedacht thanks za t proberen!

2 jaar geleden

Heb je ook al een slaapzak geprobeerd waar je haar armen in kan doen ? Zo hebben ze wel bewegingsvrijheid, maar ze bewegen wel minder snel met hun armpjes. Onze dochter van 8 maanden slaapt hier nog steeds in. Ze kan er ook gewoon in terug rollen. Misschien kun je dit proberen,en het zo afbouwen?

2 jaar geleden

En op haar buikje slapen? In een slaapzak uiteraard. Lekker dikke slaapzak met mouwen zodat ze goed tegen druk heeft en dan op dr buikje met een laken of deken erover lekker strak instoppen. zou hetzelfde effect moeten hebben. Wellicht heb je dat al geprobeerd

2 jaar geleden

Wij zijn in 1x gestopt zonder afbouwen dat was wel voor de eerste vaccinaties. Wat maakt dat het niet lukt? Gaat ze huilen? Maait ze zichzelf nog wakker?

2 jaar geleden

In 1x gestopt koste een 3 dagen veel moeite en veel getroost en weinig geslapen maar blij dat ik het zo heb gedaan. Wel is hij gelijk in een slaapzak gegaan en een strak lakentje over hem heen voor nog het drukkende geborgen gevoel.

2 jaar geleden

Oh, lastig he!? Hier ook in 1 keer gestopt vanwege rollen. Leverde een paar zeer slechte dagen op qua slaap... daarna is ze zelfs beter gaan slapen omdat ze nu lekker op dr buik kan slapen. Wij hebben haar in die moeilijke dagen vaak even laten huilen (paar minuten), dan even aaien etc, en weer weggaan en herhalen. Consequent volgehouden en al snel begon ze weer te kunnen slapen. Ze moest dat echt even weer opnieuw leren en wennen aan die losse armen. Wat hier ook erg heeft geholpen was een knuffeldoekje. Dat is nu echt haar steun en toeverlaat. Succes!

2 jaar geleden

In een keer stoppen! Kan je een week slapeloze nachten kosten, maar dan ben je er wel vanaf. Onze baby kan haar eigen speen pakken als deze uitvalt en slaapt dan zelf verder. Is ook een bijkomend voordeel

2 jaar geleden

Het merk Fedde & Kees heeft wel een goede oplossing voor kindjes die kunnen draaien.