5 Reacties

2 jaar geleden

Ik lees even mee mijn zoon van bijna 7 weken doet precies het zelfde.

2 jaar geleden

Instoppen werkte hier toen ook niet meer maar inbakeren wel. Mijn zoon sloeg zichzelf wakker als hij bijna in slaap viel. Ik ben pas later begonnen, vanaf 6 weken maar heeft hier zeker geholpen. Misschien kan je het overwegen?

2 jaar geleden

Herkenbaar hoor, soms lijken het krampjes en soms misschien ook prikkel verwerking. Als ik het zo lees wordt hij er niet echt wakker van dus ik zou er verder niets aan doen (voor zover dat al mogelijk is)

2 jaar geleden

Bij ons heeft ze ook momenten, ze is 9 weken oud. Meestal vind ik het op dromen lijken (prikkel verwerking). Soms een scheetje dat dwars zit, dat hoor je dan op een gegeven moment er wel uit komen 😉 En soms is het de tussenfase waarin ze slaapjes aan elkaar koppelen. Dan wordt ze 'extreem' druk, lijkt ze soms echt wakker. Maar is even later weer tot rust gekomen. Als het haar niet lukt om weer echt in slaap te vallen op zo'n moment, dan begint datzelfde een paar seconden of minuten later weer. Op die momenten moet ik haar met rust laten want anders wordt ze door ons helemaal wakker en slaapt ze niet meer verder. Inbakeren is hier ook geen succes. Wordt ze kwaad 😆

2 jaar geleden

Herkenbaar, mijn nu bijna 4 maanden oude zoon blijkt eczeem te hebben en koemelkallergie. Hij had dus jeuk... zo zielig dit nu wetende.Tot vorige week in de puckababy geslapen, geen wonder dat hij onrustig sliep. Ik wil je geen angst geven maar onrustige slaper is niet altijd prikkelverwerking. Nu had mijn zoon dit wel al vanaf het begin en pas nu hij kan krabben wordt het serieus genomen door de artsen want nu is het voor hen ook zichtbaar.