9 Reacties

13 dagen geleden

Onze zoon kreeg wat meer ritme rond de 4 maanden. Hij ging beter slapen toen er hem in gingen bakeren. Hij sliep met name in de kinderwagenbak bij ons beneden of ingebakerd in de box. Een ritme kun je niet creëren vrees ik, dat krijgen ze vanzelf steeds meer.

13 dagen geleden

Inbakeren zou kunnen helpen wat iemand anders al beschrijft. Trouwens mooie profiel foto.

13 dagen geleden

Inbakeren kan goed helpen🤗

13 dagen geleden

Bij ons ging het vanzelf steeds een beetje beter. Overdag sliep ze beneden. Het gerommel om haar heen vond ze prettig. We deden ook absoluut niet ons best om stil te zijn... Snachts lag ze naast me in de co-sleeper. Vanaf een maand of 3 a 4, toen ze iets meer richting een ritme ging met haar dutjes, ben ik haar steeds boven gaan leggen en hebben we haar ingebakerd. Maar dat was maar een best korte periode. Misschien is het qua voeden en idee om haar om de drie uur en borst aan te bieden. Verschonen en naar bed..... Zo krijgt ze misschien de associatie slaap met eten? Ik heb geen idee hoor, ik probeer maar mee te denken wat zou kunnen helpen. Ik denk wel dat het relaxter is voor jezelf en de kleine om jullie nog iets meer tijd te gunnen ♥️ Succes met zoeken wat bij jullie past! 🍀🥰

13 dagen geleden

Hier wilde dochter ook tot ongeveer 6 weken alleen maar op me slapen. Uiteindelijk zijn we haar in de puckambaby piep gaan leggen en toen kon ik haar in haar wiegje naast me neerleggen voor de nacht (wel nog vaak wakker). Overdag heeft het echt veel langer geduurd, pas rond 3,5 maand is ze in haar bedje gaan slapen. Daarvoor alleen maar bij mij en in de draagzak. Ik snap dat je nu denkt dat je haar in der bedje wil, want het is enorm zwaar, maar probeer er ook van te genieten. Ik merk nu dat mijn dochter in haar bedje slaapt, ik haar echt onwijs mis zo dicht bij me de hele dag. Echt er komt vanzelf ritme en ze gaat ook echt vanzelf in haar eigen bedje slapen. Alleen de tijd dat ze zoo klein zijn en alleen maar bij jou willen zijn is maar zo kort en is super snel voorbij.

13 dagen geleden

Hier een baby van 5 maanden en wij hebben ook nog geen vast ritme😬 ik volg gewoon mijn baby. Wij zijn met 8 weken begonnen met snachts in eigen bedje, dat ging eigenlijk gelijk heel goed. Dutjes overdag doet hij in de kinderwagen, bij mij of in zijn bedje.

13 dagen geleden

Blijven proberen maar denk toch echt nog even dicht bij mama ❤️

12 dagen geleden

Bedankt voor jullie reacties lieve dames! Bij mijn eerste dochter is het nooit gelukt om haar in haar eigen bedje te laten slapen. Ze is nu 2,5 en slaapt nog steeds met mij. Ik vind dat ontzettend zwaar en wil dat eigenlijk voorkomen bij de tweede.. Ik ga aan de slag met jullie adviezen! 🩷

12 dagen geleden

Reactie op Kimberley2022

Inbakeren zou kunnen helpen wat iemand anders al beschrijft. Trouwens moo ...
Dank je wel 🩷🇵🇸