7 Reacties

2 jaar geleden

Hoe oud is hij?

2 jaar geleden

Reactie op Tannnnie

Hoe oud is hij?
O sorry vergeten te melden. Hij is 3 maanden. En dit doet ie al vanaf de geboorte dus is ook geen sprong/regeldag helaas. Ook bij alle slaapjes zowel in de middag als s nachts.

2 jaar geleden

Dat is best wel jong nog... en huilen is zijn enige manier van communiceren... Ik zelf heb haar altijd in slaap gewiegd. Ben er zelf van overtuigd dat ze mede daardoor een fijne associatie heeft met haar kamer en met haar bedje. Toen ze wat ouder werd gaf ze zelf aan dat ze in slaap wiegen niet meer nodig had . Dan ging ze brabbelen en met haar handjes mn gezicht ontdekken. Overdag sliep ze altijd op vaste tijden en tussen de middag altijd in de kinderwagen. Misschien kan je een fijne associatie creëeren met z'n kamertje? Door bijvoorbeeld iets meer tijd door te brengen voordat je hem in bedje legt? Hier heeft ze sterrenbehang... we zeggen altijd 5 sterren gedag 🤓 kan ze gelijk ff acclimatiseren ... beneden druk en geluid en boven is het stil en rustig. Hopelijk kan je hier iets mee... succes!! 🍀

2 jaar geleden

Hier wordt mijn zoontje huilend wakker als hij nog moe is. Zou dat het misschien kunnen zijn? Huilt hij ook als je hem bijv in slaap wiegt/bij je houd ipv in bed te leggen? (Mocht je dit doen)

2 jaar geleden

Reactie op Tannnnie

Dat is best wel jong nog... en huilen is zijn enige manier van communiceren ...
Ik wieg hem ook altijd in slaap, maar dan huilt ie ook vaak nog. Lijkt wel soms alsof ie een beetje gefrustreerd is ofzo, uit protest dat ie moet gaan slapen haha (terwijl ik let op wakkertijd en slaapsignalen). Maar ik zou idd nog wel wat meer tijd kunnen doorbrengen op z’n kamertje. Ik lees wel af en toe voor of bekijk het behang met de bosdieren. Misschien moet ik er nog iets meer de tijd voor nemen! Bedankt voor je tip 😘

2 jaar geleden

Hier wordt mijn zoontje huilend wakker als hij nog moe is. Zou dat het miss ...
Hij is dan inderdaad nog moe maar ook als wel genoeg heeft geslapen doet hij dat. Hij huilt idd ook bij het wiegen, dat doen we eigenlijk altijd omdat in bed leggen wakker vaak nog niet lukt.

2 jaar geleden

Hier ook zo met dochter van 3,5 maanden. Ze huilt ook elke keer.. ik ken de wakkertijden maar zij is een heel alerte en prikkelgevoelige baby. Daardoor zijn die wakkertijden altijd veel langer helaas.. Zij is oververmoeid en ik vermoed dat het vaak om die reden is dat ze huilt..