3 Reacties

VRIEND

3 jaar geleden

Lekker bij jou laten slapen. De eerste 3 maanden weigerde ze ergens anders te slapen als bij ons. Op een enkele uitzondering na. We bleven 1x in de week proberen haar savonds in haar bed te laten slapen en dan daar de avondfles te geven. Dit lukte ineens en vanaf toen ging ze ook overdag ineens in haar bedje slapen. Dit komt vanzelf. Met 4,5e week zoeken ze nog die geborgenheid.

3 jaar geleden

Ze is nog zo klein... Op termijn kun je haar leren om zelf te slapen, maar niet alle kindjes zijn daar zo jong al klaar voor. Voor nu is het vooral fijn als ze slaapt, maakt niet zo uit hoe! Dus, lekker bij jou laten slapen! Ik weet dat het niet altijd handig is, maar het is ook wel lekker om met een slapende baby op de bank te zitten! Eerst naar de wc, drinken en afstandsbediening in de buurt en dan lekker een paar uurtjes niet mogen bewegen omdat de kleine slaapt😉 Je zou ook kunnen proberen haar weg te leggen nadat ze 20 minuutjes slaapt, dan zit ze in diepere slaap en wordt ze iets minder snel wakker.

3 jaar geleden

Herkenbaar! M'n dochter is bijna 10 weken en heeft nu voor het eerst bijna een uur in haar bedje gelegen en geslapen. We proberen haar met elk slaapje weg te leggen in haar bed en maximaal 10 minuten te proberen, als we het langer proberen is ze daarna helemaal overstuur en lukt ook het slapen op mij niet meer, ondanks dat we haar in haar bedje troosten. Misschien is dat een optie voor je? Elke keer proberen en als het niet werkt weer bij je nemen? Weet hoe frustrerend het is als je niets gedaan krijgt, dus misschien is een draagzak een optie voor de tussentijd? Dat hielp mij wel een beetje. Het is toch best lastig he. Succes!