11 Reacties

2 jaar geleden

Draag je je zoontje op of in je jas? Als hij rechtstreeks op jou zit krijgt hij natuurlijk ook warmte van jou mee. Ik heb geleerd dat een baby het beter koud dan 'te' warm kan hebben en als hij zweet heeft hij het duidelijk erg warm. Wij trekken ons meisje (7,5mnd) een korte mouwen romper, broekje en shirtje en sokken aan. Als we naar buiten gaan met de kinderwagen (met warme trappelzak) gaat er of een dunne jas of een vestje over heen en haar sokjes uit. In de draagzak doen we een wat dikker jasje aan en altijd sokken. Ik moet er wel bij zeggen dat ze het snel warm heeft.

2 jaar geleden

Reactie op Julia-JCC

Draag je je zoontje op of in je jas? Als hij rechtstreeks op jou zit krijgt ...
Shirtje met lange mouwen overigens!

2 jaar geleden

En als je het vestje weglaat?

2 jaar geleden

Ik doe dochter in de draagzak geen extra kleren aan, gewoon wat ze binnen ook al aanhad. Dan de draagzak (dat is al een extra laag) en evt mijn jas (kan ook alleen over haar benen)

2 jaar geleden

Heb jij je jas eronder of erover? Wat hier hielp was zijn eigen kleertjes en dan een jas over hem heen. Zo hielden we elkaar warm. Je hoeft niet speciaal een draagzak jas te halen je kan ook een grotere jas of vest kopen.

2 jaar geleden

Als hij helemaal bezweet raakt, is hij voor die situatie toch wat te warm aangekleed ;) Misschien kun je hem een laagje minder aan doen en dan het vestje als reserve meenemen.

2 jaar geleden

Reactie op Julia-JCC

Draag je je zoontje op of in je jas? Als hij rechtstreeks op jou zit krijgt ...
Hij zit op mij en daarna doe ik pas een jas aan. Ik laat wel m’n rits gewoon open!

2 jaar geleden

Reactie op J-Lo

Als hij helemaal bezweet raakt, is hij voor die situatie toch wat te warm a ...
Dat is opzich een goede idd! Ik wil zo een lange wandeling maken kan ik het meteen uittesten

2 jaar geleden

Hij krijgt denk ik warmte van jou? Onder je jas? Dan zal ie het met een vestje minder niet snel koud krijgen. Wat je de eerste keer even kan doen is een grote sjaal meenemen, die nog niet omdoen maar als je merkt dat t toch te fris is heb je wat bij je om om hem heen te doen.

2 jaar geleden

Toen mijn dochter nog regelmatig in de draagzak zat, deed ik haar niks extra's aan als we naar buiten gingen. Hooguit slofjes, en toen het vroor een muts. Je kindje zit tegen jouw lijf geplakt, met de draagzak er ook nog overheen en dan idd jouw jas nog. Een extra laag alleen voor je kindje is dus helemaal niet nodig. Je kunt dus gewoon uit gaan van de hoeveelheid laagjes die je kindje binnen ook al aan heeft. Oh, en dat kan bij een lange wandeling soms alsnog te veel zijn, omdat jij door de inspanning extra warmte produceert en daar zit je kindje dan dus tegenaan. Een romper en dun lange mouwen shirtje is dan vaak echt al genoeg.

2 jaar geleden

Reactie op Elea

Toen mijn dochter nog regelmatig in de draagzak zat, deed ik haar niks extr ...
Mijn jas rits ik niet dicht, dus daar krijgt hij geen warmte van. Ik heb net een uurtje gewandeld ongeveer en merkte idd de laatste 10-15 min dat hij begon te zweten. Ik had zijn kleren die hij thuis ook aan heeft, slofjes en een mutsje want het waaide best hard. Ging 45/50 min goed, dus we hebben een winnend concept denk ik! Thanks girlsss! 💓👼🏼