15 Reacties

2 jaar geleden

Wij hebben alles hergebruikt. Wel nieuwe kleur op de muren en andere stijl accessoires enzo.

2 jaar geleden

Wij hebben de meubels hergebruikt dus de commode, ledikant en kast. Met een nieuwe kleur op de muur, andere handgrepen, nieuwe hoes voor aankleedkussen en matrasje oogt het weer helemaal anders.

2 jaar geleden

Wij hebben de meubels hergebruikt dus de commode, ledikant en kast. Met een ...
Ook de meubels in een andere kamer gezet 😉

2 jaar geleden

Oei dan zijn wij heel erg. De oudste heeft een nieuwe kamer met nieuwe meubeltjes gekregen en de babykamer is gewoon zo gebleven. Wel nieuwe lakentjes en dekentje en iets nieuws aan de muur en in de vensterbank maar dat was het dan ook😅

2 jaar geleden

Onze oudste is in zijn eigen kamer gebleven en het ledikant is verhuist naar de nieuwe babykamer. We hebben wel een andere commode gekocht (marktplaats en opgeknapt). Oudste is direct naar een groot bed gegaan en de commode is uit zijn kamer. De babykamers zijn zo geverfd en gestyld, dat met een paar veranderingen het ook hele leuke peuter kamers zijn.

2 jaar geleden

Wij zijn toevallig tussendoor verhuisd. De aanstaande babykamer hadden we al laten behangen en verven in neutrale, warme kleur, zodat het een toekomstige babykamer kon worden. Het ledikant waar mijn oudste nu in slaapt, gaat straks naar de baby. Wij vinden het een mooi en handig ledikantje en dan kan onze zoon door naar een peuterbed. Wij vinden het een mooi bedje, dus waarom niet. De commode hebben we weggedaan, want die paste niet bij het nieuwe huis, dus wij zullen nu een nieuwe commode kopen. En we hebben ook een nieuwe kast voor de babykamer, omdat mijn zoontje zijn oude kast houdt en wij al een nieuwe kast voor de babykamer hadden gekocht. Moet zeggen dat ik niet echt uitgekeken raak op de meubels, maar het juist wel leuk vind om ze in de nieuwe setting te stylen

2 jaar geleden

Ik zou het hergebruiken. Mijn zoontje slaapt zelfs in de babykamer waar mijn 2 neefjes en 2 nichtjes ook in hebben gelegen. (Inmiddels al 29jaar oud maar nog in perfecte staat) Mocht er een 2e komen dan hoop ik het ook weer te kunnen gebruiken. Vind het wel een mooi iets dat al mijn moeders kleinkinderen erin hebben gelegen. Net zoals we de ooievaar ook blijven gebruiken die mijn opa 29jaar geleden heeft laten maken voor de geboorte van zijn 1e achterkleinkind.

2 jaar geleden

Hier heeft mijn zoontje van 2,5 een nieuw, groot, bed gekregen en nieuwr kledingkast. Verder is zijn kamertje nog hetzelfde gebleven. De babykamer meubels zijn verhuist naar de kamer er naast waar we een nieuw babykamertje hebben gecreëerd voor zn zusje die over een week of 7 verwacht wordt. De oudste komt vaak in die kamer, we gebruiken de commode ook nog vaak voor hem.

2 jaar geleden

Hier is de babykamer de babykamer gebleven. Helemaal niets veranderd op accessoires na. Onze oudste is 5 maanden voordat de jongste geboren was al over gegaan naar nieuwe kamer met nieuwe bed en nieuwe spullen.

2 jaar geleden

Wij hebben de meubels hergebruikt dus de commode, ledikant en kast. Met een ...
Dit hebben wij ook gedaan! Geen andere handgrepen, maar de kamer is totaal anders met dezelfde meubels. Ik heb m'n energie gestopt in meubels shoppen voor m'n oudste haha en andere dingetjes scoren voor de kamer.

2 jaar geleden

Reactie op Thee met chocola

Oei dan zijn wij heel erg. De oudste heeft een nieuwe kamer met nieuwe meub ...
Dan zijn wij nog erger, wij hebben niet eens nieuwe lakentjes etc. De paar geliefde decoratie knuffeltjes gaan mee over naar dochters grotere kamer, maar daarvoor kopen we voorlopig niets nieuws ivm te verwachten kraam cadeaus. Krijgen we toch niet zoiets, dan hebben we het snel besteld 😅

2 jaar geleden

Dan zijn wij nog erger, wij hebben niet eens nieuwe lakentjes etc. De paar ...
Hier ook hoor. Vriendinnen die zwanger waren van hun eerste vonden onze plankjes en vensterbank leeg. Ik zei wacht maar, die staan zo vol 🙈 Gelukkig is bij de 2e wel de berg knuffels afgenomen!

2 jaar geleden

Hier ook hoor. Vriendinnen die zwanger waren van hun eerste vonden onze pla ...
Haha, zo denken wij ook. Wij hoeven ook niet zo nodig knuffels, maar die kregen we bij de eerste meer dan verwacht. We zijn nu in ieder geval voorbereid op het krijgen van eventuele knuffels of decoratie items 😉 Decoratie is bovendien snel genoeg aangeschaft als we het dit keer helemaal niet krijgen, de eerste tijd slaapt de kleine toch bij ons.

2 jaar geleden

Dan ben ik dus eigelijk wel heel erg dat ik nu al nieuwe meubels wil 🙈 maar ik hou er dan ook erg van om mijn interieur te veranderen. Misschien toch maar gewoon eens creatief wezen met een ander plankje boven de commode en andere handgrepen op de kast en commode en uiteraard een andere kleur aan de muur misschien dat ik dan tevreden genoeg ben ☺️

2 jaar geleden

Alles herbruikt behalve bed. Wij hebben wel best snel de verandering van kamer gedaan want wilde niet dat alles in korte tijd veel veranderde.