3 Reacties

3 jaar geleden

Oh hier precies hetzelfde! Met 5 maanden begonnen met groente hapje, maar een week lang (nadat we weer waren gestopt) elke avond enorme pijn in zijn buik. Afgelopen weekend een klein beetje banaan geprobeerd maar weer hetzelfde.. over iets meer dan een week is hij 6 maanden en ben erg benieuwd hoe dat dan gaat.. hij krijgt nog borstvoeding dus voel gelukkig iets minder de noodzaak om met 6 maanden echt al te starten. Denk wel dat we het gewoon weer voorzichtig gaan proberen...

3 jaar geleden

Oh hier precies hetzelfde! Met 5 maanden begonnen met groente hapje, maar e ...
Oh ook spannend dus! Wij geven KV dus ik voel wel de druk van het 'moeten' met 6 maanden.. ik vind het zo sneu, maar het is niet anders vrees ik 🤷🏼‍♀️ gewoon maar zo rustig mogelijk proberen op te bouwen. Jullie ook weer succes straks!

3 jaar geleden

Mijn dochter heeft dit ook gehad. 4 maanden was veel te vroeg en met 6 maand nog steeds krampen. Cb pushte voor mijn gevoel ook nog eens dat ze wel toe was aan bepaalde hapjes. Ze heeft de maanden erna heel erg moeten wennen aan verschillende dingen. Kijk dus goed naar je kindje en vergeet niet: food under one is just for fun.. Mijn dochter is er helemaal overheen gekomen en eet nu alles, komt goed!