9 Reacties

2 jaar geleden

Ja wij hadden dit ‘s avonds rond 22.00u-22.30u. Dat duurde zo’n twee uur en dan was hij weer rustig. Heel irritant. De oorzaak was dat hij teveel eten achter elkaar kreeg. Rond 16u gaven wij hem een tussendoortje, rijstwafel oid. Dan rond 17.30u warm eten + toetje en rond 19.00u een fles van 200cc. Dat was blijkbaar teveel. Nu krijgt hij tussen de middag al warm eten met een toetje. Rond 15.30u een tussendoortje en rond 17.30u een broodje. Daarna nog een fles. En sindsdien slaapt hij door. Maar als hij eerder naar bed gaat vanwege een kort middagslaapje, dan geven wij zijn broodje ook eerder. Zo rond 17.00u al. Zodat je die tijd ertussen wel houdt. Zo dat was een (veel te lang 😂) verhaal. Maar ik hoop dat jullie het zo ook kunnen oplossen want ik weet hoe vervelend het is!

2 jaar geleden

Oh bedankt voor de tip ik ga dit zeker proberen vandaag! 🙏🏻

2 jaar geleden

Ik denk ook van te veel eten. En anders geen ontlasting, maar dan had je dat zelf denk ook wel gemerkt 😉 Hoe ziet zijn eetpatroon er uit?

2 jaar geleden

Ik moet heel eerlijk zeggen ik heb geen vaste eetpartoon. Soms geef ik hem een toetje extra of een snack voor het slapen gaan.. nu voel ik me schuldig ☹️

2 jaar geleden

Reactie op mausi

Ik moet heel eerlijk zeggen ik heb geen vaste eetpartoon. Soms geef ik hem ...
Schuldig voelen is niet nodig 😘 Misschien dat een vast eetpatroon wel helpend is?

2 jaar geleden

Schuldig voelen? Waarom? Iedereen doet maar wat toch? Door dingen te doen kom je erachter wat werkt voor je kindje. 😉

2 jaar geleden

Ga ik doen.. mijn man is niet vaak thuis en ik ben zwanger daarom zijn we vaak bij mijn ouders of schoonouders.. en dan krijgt hij van alles in zijn mond gestopt en dan geven ze hem ook eten wanneer hij naar ze toe komt. Vandaar dat er niet echt een patroon is. Maar nooit aan gedacht dat het aan teveel eten kan liggen. Op internet lees je alleen “ontsteking “ bla bla..

2 jaar geleden

Reactie op mausi

Ga ik doen.. mijn man is niet vaak thuis en ik ben zwanger daarom zijn we v ...
Owja ik herken het zeker hoor!! Hier nu 2 jaar en het eerste wat hij doet als wij bij opa en oma zijn is zelf naar de kast lopen en koekjes pakken 😒 Ik heb opa en oma al wel zo ver dat ze verpakte koekjes, kleine zakjes chips kopen. Dan is het eerder op. Nu is het van ja maak die zak chips maar leeg want anders wordt het oud. En voordat we er heen gaan geef ik nog een cracker of iets wat vult. Dan zegt hij soms ook nee tegen opa en oma 😏

2 jaar geleden

Haha wat goed! Ik hoop indd dat het bij ons ook gaat ophouden want ik ben echt kapot van elke nacht opstaan