9 Reacties

vor einem Monat

Er zijn een aantal topics hierover, maar je kunt in een heleboel attracties (uiteraard muv achtbanen). Daarbij kun je een speciaal bandje halen waardoor je alle rijen over kan slaan 👌 echt een aanrader. Mede daardoor vond ik het zelf fantastisch, relax en goed te doen. Moet wel zeggen dat ik een fijne zwangerschap had, geen last van bekken bijv. En ook auto rijden ging bij mij nog prima!

vor einem Monat

Reactie op Also

Er zijn een aantal topics hierover, maar je kunt in een heleboel attracties ...
Dank je wel! 🥰

vor einem Monat

Er is een Disney app waar je ook op zwangerschap kan selecteren en zo op de kaart allemaal zwangerschap icoontjes verschijnen waar je in kan, en ook handig voor de wc waar ze zijn en nog veel meer handige dingen. Zelf ging ik met 11 weken zwangerschap.

vor einem Monat

Maar dan ben ik nieuwsgierig. Geldt dat dan alleen voor jou? Of ook voor je kind/man? Want anders sta je daar nog d'r hele tijd alleen haha

vor einem Monat

Ik ben 2 jaar geleden ook geweest. Toen ook rond de 25 weken. Vond er zelf weinig aan. Ik houd normaal van achtbanen etc. Nu stond ik te wachten op de rest. En ben ik wel 10x in Buzz en ratatouille geweest, haha. Verder goed te doen.

vor einem Monat

Reactie op Also

Er zijn een aantal topics hierover, maar je kunt in een heleboel attracties ...
Zelfde ervaring hier, echt fantastisch! Met bandje ben je zo langs alle rijen (er mogen aantal mensen met je mee, weet niet precies hoe veel maar dacht 3-4?) en sta je vooraan bij parades en shows. Neem een engelstalige zwangerschapsverklaring mee om zo’n bandje te krijgen. Daardoor was het fysiek goed vol te houden en haal je veel uit je tijd in het park. Zelf alle rides gedaan behalve de achtbanen maar dat moet je afwegen voor jezelf. Dus dan zijn er zat attracties. Veel plezier!!

vor einem Monat

Thanks iedereen 🥰

vor einem Monat

Tip 1: haal het bandje (Engelstalige zwangerschapsverklaring van de verloskundige van maximaal 3 maanden oud meenemen) Met dit bandje krijgen jij en 2 tot 4 begeleiders voorrang bij attracties. Er zijn attracties verboden voor zwangeren, maar ook attracties die niet aangeraden zijn. De niet aangeraden attracties mag je ook gewoon met voorrang in. Princess pavilion mag je ook via de uitgang in. En, ook (vuurwerk)shows en parades mag je vanuit de gehandicapten plaats kijken, dus eerste rang uitzicht. Tip 2: ik ben zelf met 8 en 27 weken zwangerschap naar Disney gegaan. Ik had geen fysieke klachten, maar het was toen wij er waren erg warm. Ivm het vele lopen hebben wij daar uiteindelijk na dag 1 een rolstoel gehuurd, maar dit is echt wel prijzig. Als je de mogelijkheid hebt om er een mee te nemen vanuit huis, zou ik dat zeker doen. Tip 3: Geniet! Ik vond zwanger zijn in Disneyland echt een geweldige ervaring.

vor einem Monat

Ik was nog iets minder ver dan jij, maar vond het goed te doen. Natuurlijk niet in achtbanen geweest maar veel andere attracties gingen prima (ik had nog geen hele dikke buik, dat scheelt ook). Wel zal ik echt zo’n zwangerschapsverklaring halen, dat was ideaal, je mocht vrijwel overal voor. En ik heb ook een rolstoel gehuurd, omdat ik fysiek best een uitdagende zwangerschap heb en dat echt niet vol had gehouden anders. Vond dat mentaal wel even een drempel maar zo blij dat ik het toen toch gedaan heb! Wij hadden een hotel met magic time waardoor je dus eerder het park in mocht. Dat was ook wel heel fijn want zo konden de mensen met wie ik was, wel in achtbanen terwijl ik dan niet uren hoefde te wachten op ze.