7 Reacties

2 maanden geleden

6 maanden slaapregressie! was hier ook een van de heftigste馃槵

2 maanden geleden

Hier ook helaas. Ook een dochter van 6,5 maand en slaapt bij ons wel, maar niet in haar eigen bedje. Als ze slaapt leggen we haar terug in eigen bed, maar na 2 tellen krijst ze alles weer bij elkaar. Het is een fase.

2 maanden geleden

Ja heel herkenbaar. Wij hadden rond die tijd nachten dat wel 10x de speen erin moesten doen...maar wordt echt wel weer minder hoor....het is een fase haha!

茅茅n maand geleden

Dank voor de reacties! dan is het uitzitten helaas 馃ゲ

茅茅n maand geleden

Niet overal is een klipklare oplossing voor. Onze tweeling slaapt meestal van 19.00 tot 07.30, maar er zitten ook nachten tussen dat ze zo nog 260 cc drinken bijvoorbeeld. Alles is een fase, zeker het eerste jaar. Gewoon aan toegeven en het wordt vanzelf beter (of niet).

茅茅n maand geleden

Reactie op Twinmama90

Niet overal is een klipklare oplossing voor. Onze tweeling slaapt meestal v ...
klopt hoor, ben ik ook helemaal met je eens. ik vind het soms alleen frustrerend. maar komt vanzelf weer goed inderdaad

茅茅n maand geleden

Hier net hetzelfde bij mijn dochter van 6maanden! Pittig he... het is wel 'fijn' om herkenning te zien bij anderen, dan voel je je niet zo alleen hierin馃馃珷 soms ga je aan jezelf twijfelen en denken dat je iets verkeerd doet. Nu ja, het is wel een goed voorbeeld bij jou. Jij hebt een tweeling dus beide krijgen dezelfde "aanpak" en gewoontes mee zeg maar, mr ze reageren elk anders en ondergaan elk de fases op een andere manier. Daarin zie je duidelijk dat gewoon elk kindje anders is en het niet per se ligt aan de aanpak die hebt als ouder 馃檲