5 Reacties

één jaar geleden

Wat zegt je eigen mama instinct? Die is veel sterker en beter dan ons advies.

één jaar geleden

Je kunt het altijd proberen toch? Misschien kun je afspreken dat ze je bellen als ze het idee hebben dat hij er echt klaar mee is en dat je hem dan wat eerder kunt ophalen.

één jaar geleden

Vind hij het leuk op de peuterspeelzaal? Dan kan je het gewoon proberen en misschien kan je met de leidsters afspreken dat ze bellen wanneer zij het idee hebben dat het te veel is voor hem, En hem dan ophalen?

één jaar geleden

Ik zou het gewoon proberen en zien hoe het gaat. Het kan wel zijn dat hij een tijdje nodig heeft om eraan te wennen. Onze dochter gaat nu 3 dagen per week, van ongeveer 8:30-16:30. Dat gaat nu prima en ze vindt het leuk. Ze is 16 maanden

één jaar geleden

Als hij het daar naar zijn zin heeft, zou ik het gewoon proberen. Je kan m eventueel ook een uurtje eerder ophalen. Doen wij op de opvang ook wel eens als we weten dat een van onze kinderen heel moe is, omdat hij bijvoorbeeld slecht geslapen heeft. En ik weet niet hoe oud hij is, maar als hij naar school gaat zal hij ook langere dagen gaan maken. Dan is dit vast een goede oefening.