9 Reacties

2 jaar geleden

Vraag je nu of we het online of offline kopen??? In dat geval gaat het om de prijs

2 jaar geleden

Schoenenzaak als ze echt al kunnen lopen. Want dan is uitproberen wel een must, op de ene schoen liep mn dochter beter dan de andere.

2 jaar geleden

Ik heb online schoenen gekocht. Via vinted, meteen meerdere paren in meerdere maten. Had namelijk geen idee welke ze moest hebben, dus heb toen van alles besteld.

2 jaar geleden

Eerste schoentjes waar ze echt mee guan lopen in schoenenzaak kopen. Meteen ze 't voetje op en kan je passende schoen zoeken.

2 jaar geleden

Belangrijkste is dat de zolen enorm soepel zijn!! Je ziet zo ontzettend veel kindjes met hun voetjes plat op de grond stappen omdat ze gewend zijn aan die harde zolen, erg slecht. Kinderschoenen moeten zo soepel mogelijk zijn. De prijs zegt ook niets, soms zijn goedkope van Van Haren heel soepel en vaak zijn schoenen van Adidas veel te hard.

2 jaar geleden

Naar een schoenenzaak gegaan voor advies en aanmeten voor de eerste echte stap schoenen. Flexibele zool is echt heel belangrijk in het begin. Shoesme en Bunnies hebben voor iedere fase schoenen met geschikte zolen. Een volgend paar koop ik wellicht online, nu ik meer weet qua pasvorm etc.

2 jaar geleden

Het eerste paar online, omdat in de lock down alle winkels dicht waren. Zodra het kon naar een winkel gegaan. Zoon was toen toe aan een volgende fase en toen heb ik meteen even alles goed laten opmeten en bekijken.

2 jaar geleden

Voor wat heb je de schoentjes nodig ? Als het echt om het looe gaat, zou ik in eerste instantie wel even laten informeren. Online kan natuurlijk altijd nog als je weet welke maat en model goed past (soms zijn de wreven heel hoog, of voetjes heel smal. Ik ben erg tevreden met de *veel te dure* shoesme schoentjes met flexzool

2 jaar geleden

Ik was trouwens vantevoren overtuigd dat ik met Shoesme zou thuiskomen, omdat ik iedereen daar over hoorde. Maar het werden Bunnies. Die zaten veel beter. Elke voet is anders, dus alleen al daarom zou ik een winkel echt aanraden.