23 Reacties

2 jaar geleden

Wij hebben tweedehands een Tripp Trapp gekocht met alle toebehoren. Was in hele goeie staat, en voor de prijs van enkel een nieuwe stoel hadden wij alles. Alleen de playtray hebben we na een tijd moeten vervangen door een nieuwe omdat er een barst inzat. Vind het een fijne stoel!

2 jaar geleden

https://www.lidl-shop.nl/p/safety-first-timba-meegroeistoel/p100180157 Deze in het zwart (onze eetkamer stoelen zijn ook zwart).

2 jaar geleden

Weet niet waar je vandaag komt maar wij hebben die bij van Asten gehaald in Tilburg (kan ook bestellen). Is van Hauck en is hetzelfde als trip trap maar dan veeeel goedkoper. Alles zit er ook al bij: stoel, wippertje voor erop voor de allerkleinste, die kan eraf en dan een voorkant met tuigje (riempje) en die kan er ook nog af. Je kan er een passend kussentje bij kopen. Ziet er echt netjes uit deze stoel!

2 jaar geleden

Tripp Trapp hebben wij.

2 jaar geleden

Wij hebben een klein aapje dat overal uit klimt, op klimt, aan hangt etc. Die van de ikea lukt haar niet omdat ze haar voetjes nergens kwijt kan 🙃 inmiddels is ze bijna 1 en kan ze een voet op het tafelblad leggen, haar andere voetje lukt niet 😎 Maar goed, hij is niet zo mooi als die tripp trapp.

2 jaar geleden

Reactie op Tannnnie

Wij hebben een klein aapje dat overal uit klimt, op klimt, aan hangt etc. D ...
Wij hebben dat ook 🙈 maar met een tuigje in de Tripp trapp prima te doen! Zit dan goed ondersteund ook beter voor de benen anders hangen ze zonder ondersteuning.

2 jaar geleden

Niet heel origineel maar.. wij hebben trip trap stoelen van stokke 😋 (ik denk ongeveer heel Nederland, haha.) Ze zijn echt heel fijn en niet kapot te krijgen. Heb er eentje destijds overgenomen van mijn zus. Die is al 15 jaar oud en zit nu onze oudste op (6 jaar). Daarna nog eentje tweedehands gekocht voor de jongste (nu 4). Pas een derde tweedehands gekocht voor de kleine die in oktober komt 😊

2 jaar geleden

Wij hebben in huis: Hauck, is inclusief wipper is misschien zonde als je kindje al 10 maanden is? Ikea de witte En kidsmill

2 jaar geleden

Stokke Tripp Trapp! Eerst met newborn set en nu met babyset

2 jaar geleden

Tripp trapp en IKEA (voor in de douche haha)

2 jaar geleden

Tripp trapp en IKEA (voor in de douche haha)
Ah wat een goeie voor in de douche! Die ga ik onthouden, scheelt een hoop rugpijn 😂

2 jaar geleden

Wij hebben een trip trap van Kidsmill met tuigje voor onze klimgeit.

2 jaar geleden

Ik heb een Chicco en ben er heel blij mee. Hij kan ook in een ligstand waardoor ik hem nu al kan gebruiken vanaf 3 maand

2 jaar geleden

Ik heb de kubus kinderstoel van mamaloes. Gehad als kraamcadeau. Ze hebben speciaal voor deze gekozen, omdat hij ook aan de salontafel kan. En later als los stoeltje gebruikt kan worden. Zoals deze: https://www.mamaloesbabysjop.nl/mamaloes-wit-kubus-wit-grijs-beertje-kinderstoel-c2 Wij hebben hem dan alleen met uiltjes.

2 jaar geleden

Stokke tripp trapp voor straks. Nu geef ik dr nu eten in een wipstoeltje

2 jaar geleden

Tripp Trapp binnen en Ikea stoe buiten

2 jaar geleden

Wij hebben een Nomi. Veel mensen vinden hem heel mooi (maar is ook een dure stoel). Ik vind de Evolu2 (volledig zwarte editie) van Childhome ook heel mooi! Zeker met die schattige verkleinkussens zoals een konijn, beer of engel 🤭🤭

2 jaar geleden

Stokke tripp trapp met de Newbornset, en gaan nu over op de babyset

2 jaar geleden

Wij hebben Langur van Ikea, heel blij mee want er zit een riempje in. Anders klimt ie zo uit de stoel 😅

2 jaar geleden

Kidsmill en die van de ikea ligt in de auto