11 Reacties

3 jaar geleden

Hier vond de kraamzorg de elektrische prima.

3 jaar geleden

Volgens mij hangt het er ook vanaf welke elektrische je hebt. Sommige blijven bijv niet zo lang warm. Of moeten echt 2 uur opladen ofzo. Als je kindje dan midden in de nacht toch te koud ligt en je moet 2 uur gaan wachten, schiet dat niet op. Met een metalen kruik heb je wat meer handelingen en doeken nodig, maar het duurt maar ongeveer zo lang als je waterkoker voordat je weer een warme kruik hebt. Als je kindje makkelijk zn temp kan regelen heb je aan een elektrische vast genoeg, maar dat hoeft dus niet zo te zijn. Dit is ook de reden dat er nog steeds altijd 2 metalen kruiken op elke uitzetlijst staan. Dat gezegd hebbende, als je nu alleen die elektrische hebt en dat blijkt niet afdoende te zijn, dan heb je die metalen ook zó in huis, dus dan zul je hooguit 1 nacht wat moeten schipperen.

3 jaar geleden

Reactie op Elea

Volgens mij hangt het er ook vanaf welke elektrische je hebt. Sommige blijv ...
Ja precies. En helemaal omdat ik eind mei pas uitgerekend ben nog even de tijd. En wellicht is er een hitte golf, je weet het nooit hier👀🤷🏼‍♀️ ik heb een elektrische welke heel snel warm is en ook goed warm blijft.

3 jaar geleden

Onze kraamhulp gaf aan dat metalen kruiken langer warm blijven en dat de elektrische vaak helemaal moeten afkoelen voordat je het opnieuw kunt opladen. Wij hadden al 2 metalen kruiken, dus ik weet niet wat per de fijner is. Na 5 dagen hadden we geen kruiken meer nodig, we gebruiken er nu alleen eentje om vooraf even het bedje te verwarmen en daarna slaapt ze 5 uur achter elkaar. Mijn dochtertje is nu 2 weken en 2 dagen oud.

3 jaar geleden

Reactie op Peterpan

Ja precies. En helemaal omdat ik eind mei pas uitgerekend ben nog even de t ...
Hmm ja in de eerste week kunnen ze niet goed temperatuur houden, dus ondanks dat onze zoon in een hittegolf gekomen is, hebben we ze wel veel gebruikt. Ook daarna nog. Hij vond het heerlijk om in een warm bedje te slapen Wat ik begreep blijven ze inderdaad langer warm. Wel handig, wij vulden hem om 7 uur en konden heb dan om 11 uur nog gebruiken om zn bedje goed warm te houden.

3 jaar geleden

Bij mijn intake zeiden ze: 1 elektrische kruik of twee metalen kruiken.. toch maar beide in huis gehaald, de elektrische nieuw en de metalen kon ik lenen!:)

3 jaar geleden

Bij mijn intake (Naviva) zeiden ze ook dat ik naast de de Soozly ook een metalen kruik moest hebben.. dus in huis gehaald en in de kraamweek is ie met geen vinger aangeraakt.. de kraamverzorgster vond de elektrische helemaal prima..

3 jaar geleden

Reactie op Tessa_tls

Bij mijn intake (Naviva) zeiden ze ook dat ik naast de de Soozly ook een me ...
Oh top. Ik zit ook bij naviva. Ik houd t bij mn elektrische en indien nodig haalt mn man er wel 1 bij hoor.

3 jaar geleden

Ik heb een (1)metale kruik. Mijn dochter is nu (bijna) 6 maanden, en gebruik hem nog steeds. De eerste maanden nam ik het overal mee. In de kinderwagen, en toen we gingen logeren bij me ouders. Nu gebruik ik het nog voor om haar bedje op te warmen en zet ik het bij haar voeteinde. Ik las altijd dat je 2 nodig had, maar met 1 kruik heb ik het prima gedaan 👍🏼

3 jaar geleden

Onze kraamzorg vond een elektrische ook prima! Niet dat we die gebruikt hebben, hij werd in de hittegolf geboren en lag gelijk al in zijn romper in de kinderwagen! 😅 Maar ze keurde de kruik niet af!

3 jaar geleden

Hier werden elektrische kruiken niet goedgekeurd vanwege ontploffingsgevaar.