13 Reacties

VRIEND

3 jaar geleden

Hier verschillen de ervaringen bij. Ik hoor verhalen dat het goed heeft geholpen, maar bij ons heeft het niks gedaan. Veel wordt ook opgelost/verminderd naarmate je baby ouder wordt.

3 jaar geleden

Wij hebben de osteopaat ook geraadpleegd icm een homeopaat. Na heel veel tobben met indikken van borstvoeding, medicatie, enz heb ik het idee dat de combi van osteopaat/homeopaat het beste hielp.

3 jaar geleden

Hier 4 behandelingen, voorkeurshouding weg en minder last van obstipatie. De obstipatie verergerde de verborgen reflux. Het overstrekken was daarna ook veel minder. Voor de verborgen reflux ook medicatie gebruikt, dat hielp uiteindelijk heel goed.

3 jaar geleden

Ik ben toevallig gisteren voor het eerst geweest... merk nog weinig verschil maar we moeten over 2 weken nog een keer terug.

3 jaar geleden

Ja! Ga nu voor mezelf naar hem. Ze verrichten echt wonderen

3 jaar geleden

Ons zoontje had verborgen reflux en was een huilbaby, na 4 maanden zijn we naar een osteopaat gegaan en dit heeft wonderen gedaan, druppeltjes gekregen om hem te geven tegen de reflux en wat een verschil! Hij is toen ook gestopt met huilen.

3 jaar geleden

Het hielp wel tegen het lichaampje stijf houden maar voor de verborgen reflux zelf kan ze niks betekenen. Daar kregen we omeprazol voor, voeding (moedermelk in fles) verdikken met johannesbroodpitmeel, wiegje aantal graden omhoog en na elke voeding 30min rechtop houden.

3 jaar geleden

Ik ben 2x met mijn zoon geweest, maar het heeft echt geen effect gehad. Inderdaad ook na 2 weken terugkomen omdat het dan "echt helpt", maar dat maakte ook niet veel uit. Wel een prima osteopaat verder, maar mijn zoon vertoonde na zijn heerlijke nekmassage weinig verandering. Ik wilde dat wel zien, maar het was er niet. Uiteindelijk werd het gewoon vanzelf beter. Als je dat niet ziet zitten, is medicatie (ik lees hier ook druppeltjes) denk ik een meer succesvolle optie. Maar misschien heb je meer geluk dan ik.

3 jaar geleden

Reactie op Vli35

Ons zoontje had verborgen reflux en was een huilbaby, na 4 maanden zijn we ...
Welke druppeltjes? Als ik vragen mag 🙃

3 jaar geleden

Ik vraag me af hoeveel jullie kwijt zijn om langs zo’n een osteopaat te gaan?

3 jaar geleden

Reactie op iriissc

Ik vraag me af hoeveel jullie kwijt zijn om langs zo’n een osteopaat te gaa ...
€88 waarvan €40 vergoed wordt per dag, €300 per jaar door zorgverzekering (maar vaak hoef je niet meer dan 3x)

3 jaar geleden

Reactie op Rebecca-1994

€88 waarvan €40 vergoed wordt per dag, €300 per jaar door zorgverzekering ( ...
Bij mijn verzekering dan, verschilt natuurlijk bij wie je zit

3 jaar geleden

Reactie op Rebecca-1994

Bij mijn verzekering dan, verschilt natuurlijk bij wie je zit
Ooh top dankjewel. Ja ik wil weten waarmee ik ongeveer rekening mee kan houden😊