10 Reacties

4 jaar geleden

Gouden tip: veel vaker aanleggen om je productie op te krikken en het flesje door anderen laten geven als jij ver uit de buurt bent. Geen zorgen maken als het door jou niet lukt. Dat komt veel voor. Je kindje ‘pikt het niet’ van jou misschien, zo’n flesje? (Of was het weigeren niet bij jou?)

4 jaar geleden

Reactie op boysmup

Gouden tip: veel vaker aanleggen om je productie op te krikken en het flesj ...
Hè hoi nee oefen dagje bij de gastouder. Hoe vaak ik ook aanleg en extra kolf mijn productie blijft laag. Ook met extra kolven enz....3 e zoon misschien toch door meer drukte met andere kids en laag HB.

4 jaar geleden

Reactie op Cvtje

Hè hoi nee oefen dagje bij de gastouder. Hoe vaak ik ook aanleg en extra ko ...
Damn ... dat is inderdaad lastig ... was niet helemaal duidelijk uit je vraag. Andere flessen/spenen proberen? Misschien word je ongesteld en loopt daarom je productie terug? Ik zou snel een lactatiekundige inschakelen, voor je problemen krijgt. Piru is hier goed in. Die heeft mss dé tip. Piru??

4 jaar geleden

Reactie op boysmup

Damn ... dat is inderdaad lastig ... was niet helemaal duidelijk uit je vr ...
Haha Dankjewel maar dat is allemaal al gedaan.... volgende stap speciale logopediste....maaaar dan nog hij moet het zelf doen...

4 jaar geleden

Ik zou andere flesjes en spenen gaan gebruiken. Vaak is een bredere fles voor kindjes die net van bv komen fijner. Bootst beetje de borst na.

4 jaar geleden

Ik zou andere flesjes en spenen gaan gebruiken. Vaak is een bredere fles vo ...
Dankjewel mijn aanrecht is al te klein 🙈

4 jaar geleden

Geen gouden tip maar heeft je zoontje een favoriete knuffel? Bij mijn dochtertje kwam mijn vriend erachter na 3 dagen fles weigeren toen ik aan het werk was dat met het favoriete knuffeltje erbij ze de fles wel wilde drinken. En na een tijdje hoefde het knuffeltje er niet meer bij. Dus misschien een idee om te proberen. Of wat soms ook wel wil helpen is een tshirt met jou geur erbij houden

4 jaar geleden

Met je knieën licht opgetrokken. Ga op de bank liggen, trek je knieën licht op en leg de baby op je bovenbenen voor je neer. Vervolgens kun je een flesje geven. Omdat een flesje niet zo zwaar is kun je deze houding best even volhouden. Voordeel is dat de baby omhoog ligt en de melk goed naar beneden zakt. Weet dat de logopediste dit adviseert en t flesje door iemand anders te geven ipv jij zelf

4 jaar geleden

De breede hals fles van dr. Brown misschien proberen? Schijnt de overstap makkelijker te maken

4 jaar geleden

Hoe oud is je zoontje? Nijn dochter weigerde ook alle flessen, avent, medela , dr browns. Heb een gele verzameling. Wel zijn we vrij laat begonnen met fles geven na een maand of 4. Op de opvang kreeg ze met een lepeltje . En daarna vanaf een maand of 6 met een tuitbekertje. Daar heb ik ook een hele collectie van. Uiteindelijk wilde madam geen sjieke overgangs bekers maar de aller goedkoopste plastic dingen. Nummer 2 is op komst en daar gaan we gelijk.mee beginnen met fles... hopelijk is hij minder eigenwijs.