52 Reacties

2 jaar geleden

Vragen; waar kan ik mijn kind verschonen? Easy as that.

2 jaar geleden

Hier ook wel eens gehad, super frustrerend. Uiteindelijk verschoont in de wagenbak ( met een extra hydrofiel eronder)

2 jaar geleden

Ik de kinderwagen bak deed ik het als ik die bij had.

2 jaar geleden

Verschonen in de wagen en zoals mijn zeer gewaardeerde opperhoofd Gamba al zegt: gewoon even vragen

2 jaar geleden

Reactie op Afdelingshoofd Gamba

Vragen; waar kan ik mijn kind verschonen? Easy as that.
Ja inderdaad. Ik heb vrijwel nog nooit meegemaakt dat het nergens kon.

2 jaar geleden

Vaak is er op de invalidentoilet een verschoonplek. Is dit niet zo dan vraag ik aan het personeel waar ik mijn baby kan verschonen al voordat we wat bestellen . Soms maken ze dan een plaats als ze geen verschoonplaats hebben. Is dit niet mogelijk dan lopen we verder.

2 jaar geleden

Reactie op Afdelingshoofd Gamba

Vragen; waar kan ik mijn kind verschonen? Easy as that.
Inderdaad, je had het gewoon kunnen vragen? En wat je zelf al schreef: volgende keer voorbereid zijn. Boos zijn op personeel vind ik persoonlijk niks, zij kunnen er weinig aan doen. Helaas is niet elk restaurant toegankelijk.... volgende keer gaat het vast beter

2 jaar geleden

Vragen waar je kan verschonen. Ik heb ook wel eens gehad dat ik er straal voorbij liep, of dat het op een andere plek is dan je zal denken.

2 jaar geleden

Ja, tuurlijk zijn wat de emoties. Vond het gewoon wat stom dat ze niets zeiden terwijl ze mij duidelijk zagen met mijn kleintje. Zoals ik ook al zei een beetje naïef van mij.

2 jaar geleden

Vaak kan dat bij het invalidentoilet.

2 jaar geleden

Het is niet vaak voorgekomen, maar toen mn zoontje nog heel klein was heb ik hem gewoon op ons eigen tafeltje verschoond. Dekentje en onderlegger eronder. Mensen keken wel, maar niet per se geïrriteerd ofzo. Plus, dat boeit me echt geen reet. De baby moet een schone luier, punt. Als je zelf ook ooit een baby geweest bent, moet je niet klagen als de basisverzorging van een andere baby "moet" zien.

2 jaar geleden

Eigenlijk ben ik nooit tegen dit probleem aangelopen? Overal lag wel een verschoon kussen tot nu toe.. En anders in de reiswieg of op de achterbank van de auto. Op de grond of in de wasbak is zeker geen optie. Dan zou ik vragen of ze een plekje hebben, er is vast wel een personeelsruimte met tafel. Kolven kan namelijk vaak ook ergens.

2 jaar geleden

In de kinderwagen heb ik haar wel eens verschoond. Op mijn eigen tafel had ik het misschien wel gedaan anders. Van de week hier in Italië op een stenen bankje buiten omdat er geen plek was in het toilet en ik wist dat ze een volle poepluier had. Maar ik had het anders denk ik gewoon op de grond gedaan in het toilet of inderdaad aan het personeel gevraagd.

2 jaar geleden

Wij waren vd week ook ergens en mijn man ging onze zoon verschonen. Ook nergens een verschoonplek gevonden (hij was zelfs vrouwenwc ingelopen🤣) toen heeft hij het op de grond id wc gedaan. Ik vroeg het daarna gewoon aan personeel en bleek op heel andere plek in het restaurant gewoon aanwezig te zijn.

2 jaar geleden

Reactie op Girlmom92

Vaak kan dat bij het invalidentoilet.
Deze had dus vol verbazing geen plekje 😐

2 jaar geleden

Reactie op Elise1991

Wij waren vd week ook ergens en mijn man ging onze zoon verschonen. Ook ner ...
Nooit bij stil gestaan dat het idd dus op een andere plaats zou kunnen zijn ... 😬

2 jaar geleden

Mijn ervaring is dat als er een verschoningsruimte is en je vraagt of je je kindje misschien ergens kan verschonen, er 9 van de 10 keer wel wordt meegedacht. Maar dan moet je het dus wel vragen😁

2 jaar geleden

Reactie op Stemali

Mijn ervaring is dat als er een verschoningsruimte is en je vraagt of je je ...
Geen dus he, niet een haha.

2 jaar geleden

Ik heb vroeger in een restaurant gewerkt waar ze de verschoonruimte in een kamertje achter een soort ‘speelruimte’ voor kinderen hadden. Zat echt verstopt. Toen ik voor de zoveelste keer gasten had die hun baby op de eettafel verschoonde midden tussen etende mensen én die vervolgens de volle poepluier voor mij achter lieten, ben ik maar op voorhand aan ouders gaan vertellen waar de verschoonruimte zich bevond. Misschien was in dit restaurant de ruimte ook op een beetje een verstopte plek? Als ik jou was zou ik het voortaan in elk geval gewoon even vragen aan het personeel, als je het niet kan vinden. Ik kan me ergens wel voorstellen dat je niet vrolijk wordt als er iemand naast je een poepluier gaat verschonen terwijl je net zit te genieten van je chocolademousse 🙈

2 jaar geleden

Even vragen idd, anders in de wagen, ook vaak gedaan, desnoods op je tafeltje. Niet ieder restaurant is ingericht op kinderen, vind ook niet dat je daar vanuit kan gaan. Anders nog op een bankje oid? En ik heb t wel eens gevraagd ergens waar ik geen verschoon faciliteiten verwachten, toen liepen ze mee naar een ruimte ernaast waar ik hem op een (schone) bar verschoond heb, zo naast de biertap 🤣🤣