8 Reacties

4 jaar geleden

Je kan een mondkapje (zoals tandartsen) dragen. Uit automatisme wil je je kindje knuffelen en een kusje geven en heb je het mondkapje ter bescherming. Als mama kan je niet anders dan zorgen voor je kindje en vond dit wel een prettige oplossing. Je kunt het bestellen via internet.

4 jaar geleden

Handen vaak wassen. Wegwerp zakdoekjes gebruiken en direct weer handen wassen. En veel vitaminerijk voedsel eten. Ik had een fles handalcohol meegekregen uit het ziekenhuis.. aangebroken en dus moest het weggegooid. Ik kreeg binnen 24 uur na de geboorte de koortslip. En pas na 8 dagen was het over.

4 jaar geleden

Ik gebruik bij een koortslip l-lysine werkt echt super goed, verder goed opletten met kusjes geven ( niet doen ) en je handen wassen als je er aan hebt gezeten

4 jaar geleden

En even geen noten eten! Daar smult het virus van.

4 jaar geleden

Ik heb er laatst ook een gehad, mijn zoontje was toen 4 maanden. Ik zit er gelukkig niet aan, alleen om even in te smeren voor het slapen gaan. Idd geen kusjes en liever niet knuffelen. Ik heb wel gelezen dat als je vaker een koortslip hebt, je baby hier blijkbaar al anti stoffen voor heeft ontwikkeld. Dat vond ik wel een fijne gedachte, omdat het zo gevaarlijk kan zijn. Maar idd vooral op hygiëne en aanraking letten..

4 jaar geleden

Reactie op Nik

Ik heb er laatst ook een gehad, mijn zoontje was toen 4 maanden. Ik zit er ...
Dat insmeren in met een wattenstaafje.. hoef je het helemaal niet aan te raken.

4 jaar geleden

Reactie op Prikplant

Dat insmeren in met een wattenstaafje.. hoef je het helemaal niet aan te ra ...
Haha ja nog beter idd... 🙈😂

2 jaar geleden

Wees voorzichtig met L-lysine gebruik wanneer je ook nog borstvoeding geeft. DIT MAG NIET GENOMEN WORDEN ZEI MIJN HUISARTS> te weinig over bekend!