8 Reacties

4 jaar geleden

Johannesbrood pitmeel?

4 jaar geleden

Ik heb het ook gebruikt icm Nutrilon. Ook Nutriton geprobeerd. Hielp niet. Als tip toen Hero voeding geprobeerd. Ben begonnen met Nutrasens en na 1 overgestapt naar de Standaard 2 etc.

4 jaar geleden

Ik gebruikte het met hero nutrasense en maar 2 schepjes dacht ik ☺️ging hier super

4 jaar geleden

Onze dochter heeft verborgen reflux. Ook in het begin jbpm geprobeerd maar net wat je zegt, veel krampen en heel veel dunne poep luiers. Wij zijn er snel mee gestopt. Uiteindelijk is ze 3 dagen opgenomen geweest in het ziekenhuis en heeft medicijnen gekregen. Gaat nu super goed. Succes!

4 jaar geleden

Wij destijds ook gedaan. Drama was het. Vraag om omeprezol, wondermiddel!!

4 jaar geleden

Hoe oud is je zoontje? JBPM is een tarwe en als hij onder de 6 maanden is, zijn krampjes niet zo gek. De darmen zijn nog niet rijp en kunnen dat niet goed verteren.

4 jaar geleden

Wij Gebruik en de AR voeding. Daar zit de JBP al in. Werkt bij ons perfect. Ze spuugd niet, slaapt als een malle is en poepie vrolijk. De poepluiers zijn over het algemeen normaal maar een enkele keer is haar onslasting wat harder.

4 jaar geleden

Hier ook gebruikt bij een dochter met erge reflux. Eerst icm Kruidvat voeding vanaf ong 4-5 wkn. Dat ging prima alleen kreeg ze er hele dunne ontlasting van. Toen over proberen te stappen naar Hero comfort maar die was toch niet dik genoeg waardoor de reflux weer erger word. Toen zijn we dus nog jbpm aan de comfort voeding toe gaan voegen. Dit gedaan tot aan haar eerste verjaardag ong en icm de juiste medicatie maakte dat een enorm verschil, maar gemakkelijk was het niet...