1037 Reacties

4 maanden geleden

Dooky voor als de zon schijnt.. een regenhoes voor als het regent..en heb zelf een wagenspanner voor wat entertainment!

4 maanden geleden

Reactie op Mirthe0219

Dooky voor als de zon schijnt.. een regenhoes voor als het regent..en heb z ...
We zitten in deel 10. Deze vraag is van 3 jaar terug ofzo 😉 Tijd voor een nieuwe vraag.

4 maanden geleden

Nog even een reactie op prana (als ik het goed schrijf) uit deel 9. Ik ben leerkracht en je kindje is pas leerplichtig vanaf 5 jaar. Voor die tijd is je kindje dus niet verplicht naar school te komen en kun je hem/haar thuishouden of weg wanneer je wilt dus ook op vakantie. Ja je kindje mist dan dingen die ze op school doen maar dat pakken ze daarna weer op en je kunt thuis of op vakantie ook een hoop met je kindje doen. Dingen tellen, wat komt er voor of na een getal. Spelletjes als hoor je de sssss in het woord slang, tas, mok. Welke woorden kun je bedenken met de letter … (bijv. K -> kip, plak, kikker). Maar deze soort spelletjes zijn altijd goed/leuk om met je kindje te oefenen ook als je kindje gewoon naar school gaat. Nogmaals ja je kindje mist dingen, maar dat is voornamelijk het sociale met elkaar om leren gaan en dat pakken ze na een vakantie zo weer op dus hoef je echt geen zorgen over te maken.

4 maanden geleden

Reactie op newmommy😍

We zitten in deel 10. Deze vraag is van 3 jaar terug ofzo 😉 Tijd voor een ...
🙈😅😂 heerlijk..

4 maanden geleden

Reactie op Emm03

Nog even een reactie op prana (als ik het goed schrijf) uit deel 9. Ik ben ...
Thanks! En ook bedankt @BySaa en @MamavanRens.

4 maanden geleden

Wanneer er ei, vlees of kip gegeten wordt stinkt ALLES. Glazen, bestek, zelfs de eettafel? Wat gebruiken jullie om die gore lucht weg te krijgen? Momenteel gebruik ik gewoon bleek maar ik weet niet hoe gezond dat eigenlijk is😅. De pannen en vaat die in contact zijn gekomen met bleek spoel ik heel goed uit en doe ze nog in de vaatwasser, maar ik kan moeilijk de glasplaat van tafel in de vw doen. Dus, tips? Bestaan er andere middelen om die ei/kip lucht uit servies te krijgen? Ben t ook wel zat om te ruiken naar een rondlopende zwembad..

4 maanden geleden

Reactie op cocomeloen

Wanneer er ei, vlees of kip gegeten wordt stinkt ALLES. Glazen, bestek, zel ...
Hoe dan? Ik heb nooit last van de luchtjes. Doet je afzuigkap het goed? Ventileer je je huis vaak? Ik zou niet met bleek reinigen, dat is niet gezond, ook niet voor je luchtwegen. Gewoon afwasmiddel is echt prima, of afspoelen en de vaatwasser in

4 maanden geleden

Reactie op Hannelore13

Hoe dan? Ik heb nooit last van de luchtjes. Doet je afzuigkap het goed? ...
Heeft niks met afzuigkap of ventilatie te maken, maar eerder met de geur van kip of ei aan de rand van de beker, op het bord, in de pan of op tafel. Overal waar het mee in contact is geweest. Dreft werkt niet. In de vaatwasser doen ook niet. De schone vaat stinkt dan de volgende ochtend bij het uitladen van de vw net zo hard naar ei en dan word ik misselijk.. plus de binnenkant van de vw stinkt er dan ook naar. Ook wanneer er een cyclus al gedraaid heeft. (Vw is brandschoon. Iedere 30 wasbeurten draait ie een reinigingsprogramma met een kopje soda of vw reiniger) Bleek verpest mijn handen en mijn kleren.. Vandaar dat ik echt op zoek ben naar iets anders wat die gore geur kan neutraliseren🤢

4 maanden geleden

Reactie op cocomeloen

Heeft niks met afzuigkap of ventilatie te maken, maar eerder met de geur va ...
Ruikt iedereen bij jou thuis dat? Of ruik je nu gewoon wat sterker? Ik ken het niet

4 maanden geleden

Reactie op DeMamavanRens

Ruikt iedereen bij jou thuis dat? Of ruik je nu gewoon wat sterker? Ik ken ...
Iedereen in beide families kent die geur😂 zowel mijn familie als die van mijn man. Tijdje terug hadden we knoflookworst + ei op de pan (sucuklu yumurta) gegeten als lunch en ik had geen zin om bleek te gebruiken. Had de tafel gewoon met een allesreinigerdoekje afgedaan en zelfs mijn man rook die geur daarna op de tafel🤣terwijl hij gewoon ging zitten en op zn telefoon bezig was. Dat terwijl hij meestal nooit iets ruikt😅 Echt die geur van ei / kip / dierlijke product aan de rand van een glas… if you know, you know🥲

4 maanden geleden

Reactie op cocomeloen

Iedereen in beide families kent die geur😂 zowel mijn familie als die van m ...
Hoe oud is het servies etc. En wat voor tafel hebben jullie? Dit kan bij glazen, servies etc bijvoorbeeld gebeuren als ze te oud zijn, poreus geworden of op de kop in de kast staan. Bleek zal het enkel verder aantasten.

4 maanden geleden

Mijn zoontje kreunt veel, alsof hij moeite heeft met poepen. Ik bied vaak water tussendoor aan naast zijn melkflessen, maar hij neemt dit niet. Andere tips hoe hij meer vocht binnen kan krijgen? Of iets anders waardoor zijn ontlasting wat soepeler wordt?

4 maanden geleden

Mijn zoontje kreunt veel, alsof hij moeite heeft met poepen. Ik bied vaak w ...
Wij doen een scheutje olijfolie door het groentehapje 😊

4 maanden geleden

Mijn zoontje kreunt veel, alsof hij moeite heeft met poepen. Ik bied vaak w ...
Kiwi, pruim, banaan, dadels geven.

4 maanden geleden

Dochter van 10 maanden doet nu 2 dutjes overdag van in totaal zo’n 2-2.5 uur. Op internet staat dat ze op deze leeftijd 3 uur moeten slapen overdag Ze gaat om 19:00 naar bed en slaapt wel tot 07:00 Zouden jullie nog gaan spelen met bed/dutjes tijden zodat ze wel aan 3 uur slaap komt overdag of lekker zo laten?

4 maanden geleden

Is toch prima 2,5 uur?

4 maanden geleden

Reactie op amommymous

Dochter van 10 maanden doet nu 2 dutjes overdag van in totaal zo’n 2-2.5 uu ...
Lekker zo laten. Internet zijn gemiddelden, en jouw kindje zit een beetje er onder. Daarentegen slaapt ze wel lekker lange nachten, dus in totaal zit het wel goed!

4 maanden geleden

Ons zoontje (2 jaar 9 maanden) ligt nu al een maand of 3 in een eenpersoonsbed. Dit gaat verder helemaal prima maar het valt me op dat hij nog steeds zijn hele bed door gaat. Ik lees vaak iets in de trand van ‘mijn kindje bewoon ook veel in de ledikant maar eenmaal in een groot bed, lag die meteen netjes!’ Die van ons niet dus, zijn er meer mensen bij wie dit zo was?

4 maanden geleden

Reactie op DeMamavanRens

Ruikt iedereen bij jou thuis dat? Of ruik je nu gewoon wat sterker? Ik ken ...
ik ken het ook niet, we eten heel regelmatig vlees, kip en/of ei

4 maanden geleden

Reactie op amommymous

Dochter van 10 maanden doet nu 2 dutjes overdag van in totaal zo’n 2-2.5 uu ...
Als ze het er goed op doet, niet druk om maken. Zeker niet als ze 's nachts zo goed slaapt. Onze zoon heeft die hoeveelheid ook nooit gehaald.