24 Reacties

13 dagen geleden

Vraag je goed af waarom je zoiets zou willen aanschaffen, en of dat doel ook daadwerkelijk behaald wordt.

13 dagen geleden

Ik heb er eentje gekregen. Ik zou het absoluut niet zelf kopen. Ik vind het een raar extra matras en niet altijd comfortabel voor mijn dochter. Als ze op haar buik heeft geslapen, staat het reliëf in haar gezicht. Bovendien vind ik het een pure marketing truc voor onzekere ouders

13 dagen geleden

Je hebt ook wollen onderleggers. Ook mega adement

13 dagen geleden

Ik vind het echt top spul geld dubbel en dwars waard na de eerste buikgriep was ik zo blij ermee. Maar misschien op marktplaats?

13 dagen geleden

Nergens voor nodig. Het is alleen een marketingtruc om geld af te troggelen van (onzekere) ouders.

13 dagen geleden

Welke maat heb je nodig? Ik heb er nog een voor ledikant die je voor minimaal mag overnemen onder voorbehoud dat ik hem kan vinden :p ze zijn op vinted ook altijd wel te koop! Ik vond het wel een topding voor de hele hete zomer. Gebruikte het verder niet.

13 dagen geleden

Ik ben blij met een matras beschermer omdat het matras beschermd wordt bij overgeven bijv. Maar voor ventilatie zou ik het niet doen

13 dagen geleden

Deze altijd icm met de aerslee matrassen gehad en heel blij mee. Ik weet niet of je zo stellig kunt roepen dat dit niet werkt, ik weet dat er online artikelen te vinden zijn die zowel van wel als niet beweren. Ik vond altijd al helpt het 0,001% dan nog vind ik het de moeite waard, en naar mijn idee doet het wel echt iets voor het geval de baby er met neusje op gaat liggen. Het is vooral hoe gerust wil je zelf zijn

13 dagen geleden

Oh en ik gebruikte hem dus voor wat meer verkoeling in de zomer, niet voor enventueel beter ademen enzo. Daar heb ik nooit in geloofd eerlijk gezegd en het lijkt me ook een beetje fris voor een new born :) maar mijn mening. In de zomer had ik er wel wat aan tijdens hittegolf.

13 dagen geleden

Tijdens de eerste zes weken mag je geen aerosleep gebruiken (IVM nog niet zelf hun temperatuur te kunnen regelen). Ik heb die aerosleep goed gebruikt wanneer het warm was tegen het zweten :) Heb hem tweedehands gekocht, enkel die voor de co Sleeper nieuw omdat ik hem daar niet tweedehands voor vond) Je mag ze op een hogere temperatuur wassen :)

13 dagen geleden

Heb je de ledikant maat of wiegmaat nodig

13 dagen geleden

Reactie op Twinmama90

Nergens voor nodig. Het is alleen een marketingtruc om geld af te troggelen ...
Beschermd onzekere ouders tegen veel stress en beschermd het bedje tegen zweet, poep en kots. En de kleine sliep lekker luchtig. Is me iedere cent waard geweest ❤️

13 dagen geleden

Reactie op ldgm

Beschermd onzekere ouders tegen veel stress en beschermd het bedje tegen zw ...
Daar heb je ook gewone matrasbeschermers voor.

12 dagen geleden

Reactie op Twinmama90

Daar heb je ook gewone matrasbeschermers voor.
Je hebt ook de mogelijkheid om niet zo betweterig te reageren. Niet lullig bedoelt hoor, maar waarom zo reageren? Ik en vele andere mama’s en papa’s hebben wél baat bij de aerosleep al is het “schijnveiligheid”. Plus die toppers zijn wel degelijk extra luchtig en bij spugen trekt het erdoor waar dit bij een gewone bescherming op de mat blijft liggen en je kindje er dus doorheen rolt. Wij zijn er blij mee :)

12 dagen geleden

Reactie op Linde1990

Wij ook!

12 dagen geleden

Ik zweer erbij. Ok, het doet waarschijnlijk niks, al helemaal omdat ik er een normaal hoeslaken eroverheen doe, maar ik vind het idee fijn. Plus, je matras blijft schoon! Grote pre bij een spuger. De topmatras kan op 60 graden in de wasmachine en ze staan vaak voor 10€ tweedehands te koop. Die dingen zijn vaak nog als nieuw :)

12 dagen geleden

Reactie op ldgm

Je hebt ook de mogelijkheid om niet zo betweterig te reageren. Niet lullig ...
Ik bedoel het niet betweterig. Zo vat jij het op. Maar het ene sluit het ander niet uit, dat bedoelde ik er meer mee te zeggen. Ik hoef ook niet met iedereen mee te praten hè, dit is mijn mening. Die mag afwijken van die van jou. Niks aan de hand 😄 ik geef m’n geld liever uit aan andere dingen.

9 dagen geleden

Reactie op Mint123

Ik vind het echt top spul geld dubbel en dwars waard na de eerste buikgriep ...
Ja hij kan zo in de was bij ongelukken!

9 dagen geleden

Reactie op Spirit

Ik zweer erbij. Ok, het doet waarschijnlijk niks, al helemaal omdat ik er e ...
Ja ik vind hem erg handig voor bescherming van matras !