8 Reacties

3 jaar geleden

Hoi, Hier ook buikslapers en de jongste spuugt ook regelmatig. Wij hebben wel een molton (en ja ook wij weten de risico’s). Daarnaast ook een hydrofiele doek gevouwen waar zijn hoofd op ligt. Anders kunnen we bijna iedere dag alles verschonen. Net als wat jij zegt, als hij niet op zijn buik ligt, dan wordt er niet geslapen. Maar kan niet ontkennen dat ik het altijd wel spannend heb gevonden.

3 jaar geleden

Hier gebruikten we alleen de topper van Aerosleep met speciaal laken van Aerosleep erover. Topper moest dan wel wat vaker gewassen worden. Hij had erge reflux dus hadden 2 toppers om te wisselen.

3 jaar geleden

Een molton kan volgens mij wel maar je moet uitkijken met een molton zeil. Dus met zo'n plastic waterdichte onderkant. Dit raadde mijn kraamzorg af omdat het niet ademt. Die molton zeiltjes zijn handiger als je kindje ouder is en je met nacht zindelijk maken bezig bent.

3 jaar geleden

Een molton kan als het 100% katoen is. Als er 20% polyester in zit dan word dan wel afgeraden, want dan zit er wel zo'n plastic laagje onderop. Dat mag bij zinnelijk maken dan weer wel. Ik weet nog bij m'n broertje dat mijn moeder een hydrofiele doek strak legde. Zodat je snachts niet gelijk het hele bedje hoeft te verschonen. Ik weet niet of dat nog 'mag' tegenwoordig. Kan je misschien contact opnemen met kraamzorg? Ook al is je kindje al wat ouder lijkt mij dat ze je vast wel willen vertellen wat de richtlijnen hiervan zijn 😊

3 jaar geleden

Hier ook een XL hydrofiel onder het hoofd. Deed de kraamzorg ook al toen ze net geboren was. Hier een molton hoeslaken, daar nog een normaal hoeslaken overheen en dan de hydrofiel.

3 jaar geleden

Hier ook een XL hydrofiel onder het hoofd. Deed de kraamzorg ook al toen ze ...
Ohh top! Ik heb idd ook molton hoeslakens. Dat kan dus wel met een buikslaper? Wij deden eerst ook een hydrofiel. Maar daar krijgt Mika een slecht huidje van omdat dat op z'n wangetjes schuurt.

3 jaar geleden

Een molton kan als het 100% katoen is. Als er 20% polyester in zit dan word ...
We hebben van die molton hoeslakens. Volgens mij is dat katoen. De meeste "simpele" en ouderwetse zegmaar haha

3 jaar geleden

Ohh top! Ik heb idd ook molton hoeslakens. Dat kan dus wel met een buikslap ...
Ik heb best wel zachte hydrofielen. En ik was ze met azijn (ipv wasverzachter ) en ze gaan hier in de droger. Je kan evt ook een hydrofiel onder het hoeslaken doen, dan heb je toch een extra laagje voor het spugen.