10 Reacties

3 jaar geleden

Nu nog niet hoor. Na de bevalling zal je vast wel wat productie krijgen, dan helpt een strakke bh wel

3 jaar geleden

Salithee

3 jaar geleden

Reactie op MDeelena

Salithee
Voor na bevalling bedoel je? Want ervoor word het afgeraden. Dit staat op zwangerenportaal: Salie. Dit kruid kan baarmoederkrampen opwekken en bevat stoffen die op het zenuwstelsel kunnen werken. Ook op dat van je baby.

3 jaar geleden

Saliethee en koelen. Gekneusde koolbladeren uit de koelkast zijn ook heel fijn bij stuwing en daar zit ook iets in waardoor het afneemt geloof ik.

3 jaar geleden

Saliethee ja, ik vond dat zo vies 🤢

3 jaar geleden

Reactie op MJQO

Saliethee ja, ik vond dat zo vies 🤢
Maar hielp t wel?

3 jaar geleden

Ik heb ook geen bv gegeven en heb nagevraagd bij de verloskundige of die stuwing te voorkomen/verminderen was. Helaas is dit niet zo. Het is een natuurlijk proces van hormonen die er na de bevalling uit moeten. Je kan alleen iets doen tegen de zwellingspijn en bij mij werden witte koolbladeren aangeraden. Deze kneuzen en in een strakke sportbh doen. Bij mij duurde de ergste pijn 2 dagen daarna werd het al snel minder. Na 5 dagen was alle pijn voorbij alleen heb ik nog 2 weken soms melk gelekt uit mijn borsten.

3 jaar geleden

Ik heb ook geen bv gegeven en heb nagevraagd bij de verloskundige of die st ...
Heb vorige keer een pilletje gehad waarnaar na 1 dag alle stuwing weg was. Maar dat geven ze niet zo graag.. omdat echt paardenmiddel is. Maar helpt gelijk...

3 jaar geleden

Reactie op Michellebloem1994

Voor na bevalling bedoel je? Want ervoor word het afgeraden. Dit staat op z ...
Ja als je bent bevallen daarna salithee drinken 2/3 koppen per dag, bij mij was na 2 heel erg vermindert

3 jaar geleden

Reactie op Michellebloem1994

Heb vorige keer een pilletje gehad waarnaar na 1 dag alle stuwing weg was. ...
Ja dit had ik ook gehoord. Had hier ook om gevraagd bij mij vk, maar die zei dat ze dat alleen doen als het medisch nodig is en de vrouw niet onnodig pijn hoeft te lijden (bijv na een doodgeboren kindje). Maar misschien is iedere vk praktijk hier anders in.