14 Reacties

één maand geleden

Hoi lieve mama, mijn zoon was ook 14 maanden toen zowel de neus- als keelamandelen werden verwijderd. En ook buisjes kreeg.. zijn amandelen waren zo groot dat hij moeite had met ademen. Hij was snel na de operatie weer goed en direct verbetering te merken. Ingreep voor neus- en keelamandelen is snel gebeurd!

één maand geleden

Hoi lieve mama, mijn zoon was ook 14 maanden toen zowel de neus- als keelam ...
dankjewel! ja hier ook vaak ademnood. ik hoop ook heel erg dat er gelijk verbetering is. hier vooralsnog alleen de neusamandelen, hoop dat de rest hem bespaard blijft maar ik vrees dat hij overal wel gevoelig voor is of gaat zijn

één maand geleden

Reactie op Muffin01

dankjewel! ja hier ook vaak ademnood. ik hoop ook heel erg dat er gelijk ve ...
Vervelend om te merken he. Mijn zoon is nu 4 en heb het idee dat zijn neusamandel is aangegroeid. Dat vreselijk snurken ken ik als geen ander 😅😅 vind het vervelend voor hem. Hij heeft ook altijd geleerd door zn mond te ademen en hij heeft soms een hangende tong (slist met sommige woorden)

één maand geleden

Ha mijn zoontje heeft 3 weken geleden de operatie gehad voor neusamandel. Met ruim 13 maanden! Het wakker worden na de operatie is even beroerd. Maar in de middag was er niks meer van te merken en was hij gewoon weer vrolijk.. Mn zoontje had exact de zelfde klachten! En wat een verademing. Letterlijk waren de snottebellen gelijk weg! Hij is een week later een paar dagen nog verkouden geweest dus weer een loopneus maar veel minder als eerst en dat was ook naar een paar dagen weer over. Snurken is ook een stuk minder! En ook het drinken gaat veel rustiger. Dus hopelijk bij jou zoontje ook een goed resultaat! Heel veel sterkte!

één maand geleden

Reactie op Ras95

Ha mijn zoontje heeft 3 weken geleden de operatie gehad voor neusamandel. ...
dankjewel voor je verhaal! dit geeft me wel weer hoop dat het echt gaat verbeteren! heb het zo met hem te doen, alles kost hem zoveel moeite en energie..

één maand geleden

Reactie op Muffin01

dankjewel voor je verhaal! dit geeft me wel weer hoop dat het echt gaat ver ...
Het zal zeker verbeteren. Sterkte voor jullie inderdaad. Komt echt goed.

24 dagen geleden

Heel veel succes morgen! Ik hoor graag hoe het ging. Ik kwam hier terecht via de zoekfunctie. Vandaag te horen gekregen dat de oorzaak van de aanhoudende oorontstekingen een vergrote neusamandel is. Ze is net 11 maanden, dus opereren willen ze nog niet. 15 mei een belafspraak (alsof het in de komende 5 weken ineens goed gaat gaan) en dan kan er een operatie gepland worden. Ik heb later nog gebeld of het allemaal niet wat eerder kan, want door de oorpijn slapen we allebei al een tijd nooit meer dan anderhalf uur achter elkaar... Zo zielig, dat kind elke dag oorpijn en aan de paracetamol. Als een operatie de oplossing is, dan graag!

24 dagen geleden

Hier ook met 14 maanden. Ook meteen buisjes. Het wakker worden is even vervelend, omdat je aardig wat bloed ziet en je kind pijn heeft. Maar het ging bij ons heel snel beter en het is 100 procent de moeite waard in mijn ervaring.

15 dagen geleden

Hoi, ik wil binnenkort naar de huisarts of over een paar maanden naar CB (2 jaar controle) voor mijn dochter. De klachten zijn niet zo erg als jullie beschrijven maar ik twijfel of haar amandelen eruit moeten omdat: 1. Ze hoeft maar een beetje verkouden te zijn en dan begint ze enorm te snurken en wordt ze regelmatig stikkend wakker. Ook als ze met haar hoofdje net verkeerd ligt, wordt ze stikkend wakker. Heel onprettig om te horen. De opvang heeft er laatst ook een opmerking over gemaakt. 2. Ze knort best wel bij het eten als ze goed en lekker aan het eten is. 3. Mijn amandelen zijn verwijderd toen ik 27 was omdat ze heel groot en vaak ontstoken waren. Herkennen jullie ook dat "stikken" snachts?;

15 dagen geleden

Reactie op Lilalo

Hoi, ik wil binnenkort naar de huisarts of over een paar maanden naar CB (2 ...
De KNO arts wilde wel weten of ze ademstops heeft als ze slaapt. Ik denk dat je dat bedoelt. Ik zou gewoon eens een verwijzing vragen aan je HA voor de KNO arts

15 dagen geleden

Reactie op AuroraNox

De KNO arts wilde wel weten of ze ademstops heeft als ze slaapt. Ik denk da ...
Ja dat bedoel ik idd! Maar ze heeft het niet altijd (denk ik)

13 dagen geleden

Reactie op AuroraNox

De KNO arts wilde wel weten of ze ademstops heeft als ze slaapt. Ik denk da ...
Wij hebben nu ook een verwijzing voor onze dochter vanwege al het bovenstaande maar ook dus zeker die ademstops, kan dat er dus bij horen? Maak me daar namelijk zoveel zorgen over.

13 dagen geleden

Reactie op Pinniej

Wij hebben nu ook een verwijzing voor onze dochter vanwege al het bovenstaa ...
Wat zijn je zorgen? Ik maak me helemaal geen zorgen maar vind het vooral vervelend voor haar.