11 Reacties

VRIEND

3 jaar geleden

Heb je al een grotere maat speen geprobeerd? Hoe lang doet hij over de fles? Voed je snachts in het donker? Met zo min mogelijk prikkels (niet praten enz)?

3 jaar geleden

Reactie op Piru

Heb je al een grotere maat speen geprobeerd? Hoe lang doet hij over de fles ...
Ja hij drinkt zijn flesje in ongeveer 5/10 minuten leeg . En ik gebruik maat 1 van Avent. ‘S nachts ben ik stil en voed met een klein lampje aan.

3 jaar geleden

Reactie op kaylaah

Ja hij drinkt zijn flesje in ongeveer 5/10 minuten leeg . En ik gebruik maa ...
5 minuten is echt te kort. 10 minuten eigenlijk ook. Probeer het te rekken naar 15 a 20 minuten. Bij mij is dat ook een hele opgave. Ik doe steeds : beetje laten drinken, speentje in mond. Weer beetje drinken, speentje. Boertje. Weer drinken enz

3 jaar geleden

Probeer eens een andere fles, zodat ie er ongeveer 20 minuutjes over gaat doen. Ze zeggen dat dan het hongersignaal ook wat minder is na 20 min .... misschien het proberen waard? Hier was avent ook binnen 10 min op. Nu difrax en netjes aan de 20/25min

3 jaar geleden

Reactie op Kleintje1991

Probeer eens een andere fles, zodat ie er ongeveer 20 minuutjes over gaat d ...
Ik heb al 5 verschillende flessen geprobeerd . Hij wilt ook alleen flessen met een zachte tuit.

3 jaar geleden

Reactie op kaylaah

Ik heb al 5 verschillende flessen geprobeerd . Hij wilt ook alleen flessen ...
Ohja dan is het lastig idd.... ik ben nu over op nutrilon normaal en nutrilon forte voor hongerige baby's en vanaf vandaag laat ze er 4 uur tussen 🙊 ben nu 3 dagen gestart... kwa hoeveelheid drinkt ze nu ook de ene keer 100 cc en dan weer 135cc.

VRIEND

3 jaar geleden

Geef je borstvoeding of kunstvoeding? In ieder geval is om de 3 uur kleine beetjes in borstvoeding heel normaal. Ze hebben maar een klein maagje en 100ml is ruim voldoende, je wilt de maag niet oprekken. Mijn mening; maar ik zou nooit een voeding gaan rekken, al helemaal niet zo klein. Zou jij ook niet willen als je honger en dorst hebt😊.

3 jaar geleden

Reactie op DeniseD

Geef je borstvoeding of kunstvoeding? In ieder geval is om de 3 uur kleine ...
Nee ik geef hero standaard

3 jaar geleden

Mijn baby wilde de eerste 2 maanden iedere 2 uur drinken. Het was vreselijk. Ik ben gestopt met borstvoeding en overgestapt op Forte voeding. Dit werkte en langzaam kreeg ik er 4 is tussen.

VRIEND

3 jaar geleden

Reactie op kaylaah

Nee ik geef hero standaard
Ah oke, daar weet ik niet zoveel van😊. Maar als je kijkt naar de natuurlijke maaginhoud, dan is het fijner om wat vaker kleinere hoeveelheden te drinken. Dus dat kanonnier fout zijn!

VRIEND

3 jaar geleden

Reactie op DeniseD

Ah oke, daar weet ik niet zoveel van😊. Maar als je kijkt naar de natuurlij ...
.. ‘kan niet’ moet er staan😅