7 Reacties

2 jaar geleden

Die babys zijn meestal ouders dan 6 maanden, of de ouders hebben gewoon geluk. Wat jij omschrijft is perfect gemiddeld voor een baby van deze leeftijd!

VRIEND

2 jaar geleden

Ooooh dat deed onze zoon bij voer maanden ook hoor. En hij is echt een makkelijke baby. Super normaal voor deze leeftijd. Nu brabbelt hij en valt zelf in slaap ja, ruim vier maanden verder 😅

2 jaar geleden

Is inderdaad vrij normaal voor die leeftijd, gewoon troosten en/of je kindje helpen in slaap te vallen als het niet lukt. Even jammeren is meestal geen probleem maar laten huilen zou ik niet doen.

2 jaar geleden

Hier huilt/jengelt ze altijd even als ik haar in bed ga leggen en haar slaapzak aan doe. Soms al als ik de trap op loop. Ze is 7, 5 maand nu en doet dit al een hele tijd. Ik heb een muziekdoosje van een kat en die doe ik aan tijdens het slaapzakje aantrekken aan daarom moet ze dan lachen en vooral als poes muis haar kusjes geeft natuurlijk 😉

2 jaar geleden

Ons zoontje gaat altijd huilen bij het aantrekken van de slaapzak. Hij huilt dan ff en valt in slaap. Wij laten hem huilen, troosten of oppakken werkt averechts. Van ff huilen krijgen ze niks hoor.

2 jaar geleden

Heel normaal! Bij ons ging dit pas vanaf ongeveer 6 maanden goed geloof ik.