8 Reacties

3 jaar geleden

Hoe oud is de kleine en zit ze al op haar geboortegewicht?

3 jaar geleden

Wij deden wel overdag echt om de 3 uur voeden, zodat de kans groter was dat ze snachts er meer tijd tussen zou laten en dat werkte ook heel goed eigenlijk. Je bent uiteraard niet verplicht om hem wakker te maken. Zou hem in het begin niet langer dan 4 uur laten slapen. Na een week ofso mag je er geloof ik 5 uur tussen laten 1 x

3 jaar geleden

Het is effectief belangrijk om een pasgeboren baby wakker te maken voor een voeding. Anders kan hun bloedsuikerspiegel te laag worden en dat wil je vermijden. Ik zou er zeker niet langer dan 4 uur tussen laten.

3 jaar geleden

Volgens mij mogen babys de eerste week echt nog niet langer als 4 uur er tussen hebben (ook niet snachts). Anders even CB bellen, ik zou er niet teveel zelf op gokken.

3 jaar geleden

Je moet dit doen anders wordt je baby suf. Daarbij moet je borstvoeding goed op gang komen en daar kan alleen je kleintje voor zorgen wanneer die regelmatig drinkt. Maak er een schattig gezellig ritueel van. Eerst lakentje wegnemen, aan de voetjes kriebelen, ... Gewoon doen 🍀

3 jaar geleden

Hoort er de eerste tijd helaas echt bij ja, hebben ze dan echt nog nodig

3 jaar geleden

Zeker! Nachtvoedingen horen erbij. In dit geval op jouw verzoek en het komende jaar vooral op verzoek van je baby. Het is belangrijk voor de bloedsuikerspiegel en hersenontwikkeling.

3 jaar geleden

Mijn baby is 1 week oud vandaag en we moesten de eerste 4 dagen om de 3 uur voeden en nu op verzoek. Hij geeft t duidelijk aan en het gaat snachts prima.