6 Reacties

2 maanden geleden

Als je twijfelt HAP bellen. Er zijn ook apps waar je een foto kunt sturen naar verpleegkundige

2 maanden geleden

Reactie op KE91

Als je twijfelt HAP bellen. Er zijn ook apps waar je een foto kunt sturen n ...
HAP is er voor dingen die niet tot maandag kunnen wachten. @TS: hoe lang zit het bultje er al? Heeft ze andere klachten? Als ze verder niet ziek is, dan zou ik het zelf even aankijken tot maandag.

2 maanden geleden

Het ziet eruit alsof het kapotgekrabt is… Mijn muggenbulten zien er ook altijd zo uit. 😬 Als je twijfelt maandag even de huisarts bellen of een foto doorsturen maar zeker niet hiervoor de HAP bellen!

2 maanden geleden

Jeetje mina, deze adviezen van ‘bij twijfel even huisarts of HAP bellen’. Relax een beetje mama’s! Wat dacht je van een paar dagen afwachten om te kijken of het gewoon wegtrekt? Als je kindje verder niet ziek is, er niet opeens 10 bultjes in een dag bij komen etc. zal het allemaal best meevallen lieve mensen. Maak elkaar niet zo bang

2 maanden geleden

Ik zie dat jouw kindje 11 maanden is. Ik zou rustig een paar dagen wachten, kan vanalles zijn. Een mug, een steekvlieg/weet ik veel wat voorn steek insect. Zeker als ze er geen last van heeft, lekker laten. Je hebt zelf ook wel eens putjes/pukkeltjes/bultjes oid toch? Ik wel iig. Gaat vanzelf weer over.

2 maanden geleden

Je kan de hap bellen en uitleggen wat er is. Dan kunnen ze nog altijd een advies geven. Was niet bedoeld om iemand bang te maken... Als iets niet goed voelt voor mama, kun je beter bellen dan een aantal dagen afwachten. Ieder zijn ding, maar als ik ergens over twijfel bij een kind wat niet kan vertellen wat er is, wacht ik niet af.