5 Reacties

3 jaar geleden

Heeft ze er krampen bij? Ik heb geen BV kunnen geven, maar als flesvoeding hero hypoallergeen gegeven. Dit de eerste paar maanden. Tussendoor hebben we nutrilon geprobeerd en kregen hetzelfde probleem. Hij kreeg ook super veel krampen. Direct gestaakt en terug gegaan naar hero.

3 jaar geleden

Ik geef volledige BV en mijn zoontje heeft dat ook wel eens. Volgens mij niks om je druk om te maken.

3 jaar geleden

Wat leuk, mijn naam is Joëlle. Hoor je absoluut niet vaak 🥰 Proficiat met je dochter! Die ontlasting had mijn zoontje ook rond 2-3 weken. Had ook een hele sterke rotte eieren geur. Zou te maken hebben met je productie blijkbaar. Als je borsten veel produceren en je kindje drinkt veel moet het maagje stevig werken waardoor de ontlasting soms wat vreemd kan gaan doen. Maar is allemaal vanzelf weggegaan en goedgekomen 😊👌

3 jaar geleden

Reactie op J_dc

Wat leuk, mijn naam is Joëlle. Hoor je absoluut niet vaak 🥰 Proficiat met ...
Oh en ook, wij zijn probiotica beginnen geven om de darmpjes wat tot rust te laten komen want hij had er ook wel last van door krampjes. Protectis werkt heel goed hier 👌 Nooit meer last gehad van krampen, ik geef het nu op bijna 5 maanden nog steeds dagelijks.

3 jaar geleden

Hartstikke normaal!! Ik geef vanaf het begin borst en kunstvoeding. Vond dit er ook wat raar uitzien. Maar zowel kraamzorg als consultatiebureau gaven aan dat het heel normaal was. Heeft bij mijn meisje ook niks met krampjes te maken.