6 Reacties

9 maanden geleden

Ik zou eerst proberen je borstvoeding af te kolven en in te dikken met johannesbroodpitmeel. Zou nooit zomaar vanwege reflux stoppen met bv.

9 maanden geleden

Onze dochter is nu 5 weken en heeft verborgen reflux. Krijgt hier ook Omeprazol voor. Dit lijkt de scherpe randjes er wel wat vanaf te halen. Ik geef ook afgekolfde borstvoeding met Nutriton. Soms een fles kunstvoeding, want mijn productie is erg afgenomen, omdat ik door de week alleen met haar ben en dan geen tijd had om te kolven, omdat ze steeds zo ontroostbaar was.

9 maanden geleden

Ik ben helaas altijd genoodzaakt geweest om onze kleine kunstvoeding te geven ivm te weinig productie. Hij kreeg altijd wel het geen wat ik had maar dat werd aangevuld met kunstvoeding. De kleine man bleek ook reflux te hebben en spuugde echt super veel (ik kon mijn shirt letterlijk uitwringen na die tijd) ook medicatie gehad maar dit haalde alleen de scherpe randjes eraf. Hier was de uitkomst de reflux voeding van de Kruidvat. Vrij vlot daarna hebben wij de medicatie kunnen afbouwen en hadden wij een heel andere baby. Huilde alleen nog met honger of als er echt iets was en het spuugde stopte, het was voor ons maar ook hem zo fijn. Inmiddels is de kleine alweer 14maand, maar ik deel graag onze ervaring omdat het hem zo erg geholpen heeft. In het begin overigens ook ingedikt met Johannes broodpitmeel maar dit werkte ook niet. De inhoud van de reflux voeding schijnt toch net iets anders te zijn en vaak beter te werken. Ik snap zeker dat er gezegd wordt beter niet stoppen met borstvoeding alleen ik snap zeker dat als je kindje erg aan reflux leidt, pijn heeft en veel huilt dat dit opzich een goede reden zou zijn als iets anders wel zou werken. Ik hoop dat je kleine (en dus jullie ook) snel rust gaan vinden. Ik denk dan ook dat het proberen van deze voeding heen kwaad kan, maar ik heb geen ervaring met dit merk.

9 maanden geleden

Reactie op T6543

Ik ben helaas altijd genoodzaakt geweest om onze kleine kunstvoeding te gev ...
Wat fijn! Is dat van het kruidvat merk zelf?

9 maanden geleden

Reactie op Tineke1995

Wat fijn! Is dat van het kruidvat merk zelf?
Ja klopt!

9 maanden geleden

Reactie op T6543

Ja klopt!
Ik zit er ook aan te denken om daar op over te gaan. Ons dochter krijgt borstvoeding met jbp en ook wel kunstvoeding nutrilon duo balans. Deze bus is bijna op.