4 Reacties

2 jaar geleden

Ik denk dat je toch nog even moet volhouden. Is het je eerste? Dan is de kans groot dat je over de 40 weken heen gaat. Mijn ervaring is dat je niet zo snel ingeleid wordt, behalve als er iets met de baby is. Sterkte!

2 jaar geleden

Het is oprecht vervelend dat je je zo voelt. Het helpt misschien niet maar na de bevalling voel je je 10x erger dan nu. Je kan aan de striemen nu niks meer doen. Na de bevalling kan je hetzelfde als nu en dat is je huid soepel houden door het te verzorgen. Je kleine heb je straks in je armen en kan het zijn dat niks je meer boeit omdat je zo erg met je kindje bezig gaat houden. Wees alsjeblieft niet te streng of hard voor jezelf. Je draagt een leven en dat is al een mega prestatie! Het komt goed met je❤️

2 jaar geleden

Aan de striemen doe je niks. Dat kan je niet voorkomen en ook niet genezen. Huid soepel houden kan lekker zijn. Boek anders is een dagje weg in een hotel. Even relaxen..

2 jaar geleden

Aan de striemen doe je niks. Dat kan je niet voorkomen en ook niet genezen. ...
Bespreek morgen ook eerlijk hoe je je voelt. Ik snap niet helemaal wat mensen tegen je hadden moeten zeggen over de striemen.. even reset em focussen op wat belangrijk is. Nu heb je ellende op ellende. Zoals eerder gezegd pak lekker een hotel (in je eentje) en kom ff bij.